Βόμβα στο Κορδελιό: Ποιες ώρες θα είναι κλειστό το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης
Κλειστός από τις 10 το πρωί μέχρι τις 3 μετά το μεσημέρι θα παραμείνει την Κυριακή ο σταθμός «Μακεδονία» των ΚΤΕΛ στη Θεσσαλονίκη, εξαιτίας της επιχείρησης απομάκρυνσης της βόμβας, που βρέθηκε στο Κορδελιό.
Στο σταθμό θα βρίσκονται υπάλληλοι της ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης Α.Ε. στα εκδοτήρια και τις αποθήκες, οι οποίοι θα ενημερώνουν τους επιβάτες, ενώ το ίδιο θα κάνουν και οι τηλεφωνητές της εταιρείας.
Μέχρι την ολοκλήρωση της επιχείρησης απομάκρυνσης της βόμβας δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο από τον σταθμό, αναφέρει το ΑΠΕ.
Συγκεκριμένα, τα δρομολόγια Θεσσαλονίκη – Αθήνα, θα αναχωρούν από τις νέες εγκαταστάσεις της ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης Α.Ε. που βρίσκονται μέσα στο κτήριο του σιδηροδρομικού σταθμού Θεσσαλονίκης, Μοναστηρίου 28. Το ίδιο ισχύει και για τις αφίξεις των λεωφορείων από Αθήνα, που θα τερματίζουν στον νέο σιδηροδρομικό σταθμό. Τα ενδονομαρχιακά δρομολόγια (προς Σταυρό, Ασπροβάλτα, Ζαγκλιβέρι κλπ) θα αναχωρούν και θα καταλήγουν στον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό (Μοναστηρίου 28).
Διαβάστε επίσης:
Β. Πατουλίδου στο CNN Greece για Κορδελιό: Όσοι μπορούν, ας φύγουν από το Σάββατο
Τρομοκρατημένοι οι κάτοικοι του «σημείου μηδέν» στο Κορδελιό
Pizza Fan: Σε πληρωμές με μετρητά έστησαν την απάτη- «Αντιδρούσαν πελάτες που δεν έπαιρναν απόδειξη»
12:04
Μονή Σινά: Ο Αρχιεπίσκοπος Συμεών ανακοίνωσε ότι θα υπογράψει τη συμφωνία με την Αίγυπτο
12:03
Αλβανία: Τρεις πορείες στα Τίρανα – Νέα πρόσκληση Ράμα για διάλογο με τους διαδηλωτές
11:54
Δήμας: «Άμεσα η αποκατάσταση των ζημιών στην Κυψέλη» – Τι είπε για το κυκλοφοριακό
11:37