ΕΛΛΑΔΑ

Προσπάθειες στο Mega για να βγει δελτίο ειδήσεων

Προσπάθειες στο Mega για να βγει δελτίο ειδήσεων
Eurokinissi

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο τηλεοπτικό τοπίο και τον ιδιωτικό σταθμό Mega.

Μετά την συνεδρίαση της Παρασκευής, το ΔΣ της Digea, προχώρησε στην απόφαση να περάσει στο επόμενο βήμα... την υποβάθμιση και αλλοίωση του σήματος του Μεγάλου καναλιού λόγω μη καταβολής των οφειλών του προς την εταιρεία ψηφιακού παρόχου.

Αρχικά η προειδοποίηση της Digea, ανέφερε ότι η διαδικασία της υποβάθμισης του σήματος θα άρχιζε τα ξημερώματα του Σαββάτου 11 Φεβρουαρίου, ωστόσο μετά τη νέα συνεδρίαση η αλλοίωση του σήματος από την Digea, εικάζεται ότι θα ξεκινήσει την επόμενη Τετάρτη.

Αμέσως, μετά τη συγκεκριμένη απόφαση και υπό τον φόβο του... «μαύρου», τα τηλέφωνα των εργαζομένων του Mega πήραν φωτιά προκειμένου να οργανώσουν και να ετοιμάσουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Τελικά μέρος των εργαζομένων του Mega, αντέδρασαν και φαίνεται να κατέληξαν στην απόφαση βγει την Δευτέρα στον αέρα δελτίο ειδήσεων, ενώ παράλληλα δείχνουν έτοιμοι να προχωρήσουν και σε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες.

Ωστόσο, μία τέτοια προσπάθεια να βγει δελτίο ειδήσεων είναι εξαιρετικά δύσκολη, ενώ σε αυτό το εγχείρημα μεγάλη μερίδα των εργαζομένων είναι "απέναντι" μέχρι να καταβληθούν τα δεδουλευμένα.

Διαβάστε επίσης:

Άμεσος ο κίνδυνος για «μαύρο» στο Μega

ΔΗΜΟΦΙΛΗ