Επεισόδια σε συνέντευξη του προέδρου της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα
Ένταση σημειώθηκε σε προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου του προέδρου της ΔΕΗ Μανώλη Παναγιωτάκη, στο αμφιθέατρο του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας, στην Πτολεμαίδα.
Μέλη του Συλλόγου Ανέργων και Περιβάλλοντος Αγίου Δημητρίου-Ρυακίου (Κοζάνης) προσπάθησαν να εισβάλλουν στο χώρο όπου θα γινόταν η συνέντευξη, αλλά εμποδίστηκαν από τους άντρες της ασφάλειας.
Τελικά τα μέλη του συλλόγου πέρασαν μέσα στο χώρο, όπου ο Γραμματέας τους Ηλίας Τεντζογλίδης αναφέρθηκε στα προβλήματα των οικισμών που βρίσκονται δίπλα στους ΑΗΣ και γενικότερα για το μείζον πρόβλημα της ανεργίας.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το kozan.gr, καθώς η συνέντευξη του κ. Παναγιωτάκη καθυστερούσε, οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι ζήτησαν να από τον κ. Τεντζολίδη να συντομεύει, με αποτέλεσμα να υπάρξουν διαπληκτισμοί, ενώ τα μέλη του συλλόγου έκαναν κατάληψη του χώρου.
Η συνέντευξη αναβλήθηκε προσωρινά και τελικά διεξήχθη σε άλλο χώρο από τον προγραμματισμένο.
Δημόσιοι υπάλληλοι: Ποια τα οφέλη μετά τις φοροελαφρύνσεις
04:00
e-ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο χάρτης πληρωμών μέχρι τις 2 Ιανουαρίου
03:00
Πότε αναμένεται να πληρωθεί η επόμενη δόση στο επίδομα θέρμανσης - Πώς υπολογίζεται
02:00
Τι καλύπτουν τα voucher του κοινωνικού τουρισμού – Πώς να τα αξιοποιήσετε
01:00