Σοβαρό τροχαίο με πρωταγωνιστή γνωστό επιχειρηματία της Πάτρας
Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Πατρών – Κορίνθου, στο ύψος της Ακράτας, τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής με πρωταγωνιστή γνωστό επιχειρηματία της Πάτρας.
Ο Δ.Γ, βγήκε σώος και ασφαλής από το αυτοκίνητο του, ύστερα από την τρελή πορεία που ακολούθησε το όχημα του.
Όπως αναφέρει το tempo24.gr, ο επιχειρηματίας, κάτω από αδιευκρίνιστους λόγους, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του στην διαδρομή του προς την Αθήνα.
Το όχημα εξετράπη της πορείας του και κινήθηκε δεξιά, όπου χτύπησε σε τσιμεντένιο στηθαίο. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να ανατραπεί και να περάσει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.
Η πορεία σταμάτησε από το προστατευτικό τσιμεντένιο «ανάχωμα» που έχει τοποθετηθεί από την Ολύμπια Οδό.
Ο επιχειρηματίας παράμεινε εγκλωβισμένος στο όχημα, όμως για καλή του τύχη ο οδηγός που ακολουθούσε πίσω του έτρεξε στο σημείο μαζί με φύλακα εργοταξίου κατασκευάστριας εταιρείας του νέου αυτοκινητοδρόμου, που βρίσκεται στο σημείο του τροχαίου και κατάφεραν να τον βγάλουν.
Παρά την τρελή πορεία του αυτοκινήτου, ο Δ.Γ δεν είχε πάθει το παραμικρό. Στο σημείο έσπευσαν, οχήματα της αστυνομίας αλλά και της Ολύμπιας οδού.
Αποκαθίσταται σταδιακά η κυκλοφορία στην Αττική - Που παραμένουν προβλήματα από την κακοκαιρία Byron
10:39
Ψυχρό Φεγγάρι: Η τελευταία υπερπανσέληνος του έτους φώτισε κάθε γωνιά του πλανήτη (pics)
10:37
Συναγερμός για οδηγό φορτηγού που κινούνταν στο αντίθετο θέμα στην Ε.Ο Αθηνών-Θεσσαλονίκης
10:35
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εκμετάλλευσης ανηλίκων – Τους εξανάγκαζαν να πωλούν λαθραία τσιγάρα
10:32