Νέο βίντεο από τα επεισόδια στη δίκη της Χρυσής Αυγής - Μήνυση από τη Μ. Φύσσα
Η μητέρα του 34χρονου μουσικού, που έπεσε νεκρός από το μαχαίρι του Γιώργου Ρουπακιά, καταγγέλλει πως κατά την διάρκεια των γεγονότων που σημειώθηκαν το πρωί, κάποιος από το κοινό της Χρυσής Αυγής απευθύνθηκε σε αυτήν λέγοντάς της ειρωνικά, "Πού είναι τώρα ο Παύλος;"
Η Μάγδα Φύσσα πρόκειται να υποβάλλει μήνυση για φραστική επίθεση. Με την μήνυση οι δικηγόροι της οικογένειας Φύσσα θα ζητήσουν εντός του πλαισίου του αυτοφώρου να εντοπιστεί από την Αστυνομία εκείνος που απευθύνθηκε στην μητέρα του μουσικού, η οποία, όπως εκτιμούν οι συνήγοροι, μπορεί να τον αναγνωρίσει.
Στη διάθεση της αστυνομίας και το βίντεο με τις εικόνες ντροπής που δόθηκε στη δημοσιότητα.
Ο εκ των συνηγόρων της οικογένειας Ανδρέας Τζέλλης, κάνει λόγο για "αυξανόμενη επιθετικότητα των Χρυσαυγιτών που αντιδρούν όλο και πιο έντονα όσο βλέπουν ότι η δίκη βαίνει σε βάρος τους" και υποστηρίζει πως αναζητείται τρόπος για να διακοπεί αυτή η τακτική.
Εξωδικαστικός μηχανισμός: Πώς υποβάλλονται οι δηλώσεις - Στα 50 ευρώ η ελάχιστη δόση
04:00
Πόθεν Έσχες: Αντίστροφη μέτρηση για την υποβολή - Πότε ανοίγουν οι δηλώσεις
03:00
Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα: «Εκπνέει» την Παρασκευή η προθεσμία για τις αιτήσεις των 2.500 ευρώ
02:00
Ειδική άδεια μητρότητας: Θετές μητέρες στις νέες δικαιούχους - Τι ισχύει για την εποχική απασχόληση
01:00