Η ΠΟΣΠΕΡΤ ανέστειλε τις κινητοποιήσεις για το Mega
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Προσωπικού Εργαζομένων Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης (ΠΟΣΠΕΡΤ) ανακοίνωσε την αναστολή των σημερινών κινητοποιήσεων των εργαζομένων στα κανάλια, μετά την απόφαση του δικαστηρίου που διέταξε αναστολή των ενεργειών της DIGEA εις βάρος του MEGA και τη μείωση του σήματός του.
Η ΠΟΣΠΕΡΤ σε ανακοίνωσή της δηλώνει ότι παραμένει σε εγρήγορση με διαρκή συνεδρίαση των Διοικητικών Συμβουλίων των Ομοσπονδιών ΠΟΣΠΕΡΤ και ΠΟΕΣΥ, ώστε να επανεκτιμηθούν τα νέα δεδομένα και ενδεχόμενες συνδικαλιστικές ενέργειες.
«Η ΠΟΣΠΕΡΤ δηλώνει και το έχει αποδείξει ότι δεν φοβάται τις διώξεις απ’ όπου κι αν προέρχονται, ούτε βέβαια και η σημερινή αγωγή του... STAR!! Ενάντια στον αγώνα μας για να μην πέσει μαύρο στο MEGA» καταλήγει η ανακοίνωση.
Υπενθυμίζεται ότι η ΠΟΣΠΕΡΤ είχε προκηρύξει τρίωρη στάση εργασίας, από 18:00 έως 21:00, την Τετάρτη.
Πανελλήνιες 2026: Αναλυτικός οδηγός - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι μαθητές λίγο πριν τις εξετάσεις
07:53
ΗΠΑ: Φωτογραφία με τον δράστη ακινητοποιημένο από τις Αρχές - Ήταν οπλισμένος με κυνηγετικό όπλο και μαχαίρια - Ποιο το προφίλ του
07:41
Τροχαίο δυστύχημα στην Εύβοια: Δεν ανήκε στον 17χρονο η μηχανή που συγκρούστηκε με το ασθενοφόρο - Ο ανήλικος οδηγούσε χωρίς κράνος (vid)
07:37
40 χρόνια Τσερνόμπιλ: Οι «αριθμοί», το χρονολόγιο και οι πέντε μύθοι που «στοιχειώνουν» την αλήθεια
07:29