Τσικνοπέμπτη 2017: Αυτές είναι οι εκδηλώσεις του δήμου Αθηναίων
Με μουσική και τραγούδι θα γιορτάσει την Τσικνοπέμπτη ο δήμος Αθηναίων, με εκδηλώσεις σε διάφορα σημεία της πόλης.
Στις 11:30 το πρωί, ο δήμος Αθηναίων διοργανώνει στο Γηροκομείο Αθηνών συναυλία - αφιέρωμα στην παλιά Αθήνα, με τραγούδια των Σουγιούλ, Χατζηαποστόλου, Αττίκ, και άλλων δημιουργών, με τους Δ. Τσολάκη, Ν. Γεωργανή, Κ. Παπαδόπουλο και Γ. Χαλκιά.
Μισή ώρα αργότερα, στις 12:00, το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής του δήμου Αθηναίων, θα δώσει συναυλία στη Βαρβάκειο αγορά, μαζί με τη Δώρα Λουίζου και τον Μανώλη Σκουλά, υπό τη μουσική διεύθυνση του Ηλία Άγγελου.
Στις 2 μετά το μεσημέρι, η Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου Αθηναίων, δίνει το αποκριάτικο ραντεβού της στην πλατεία Κολωνακίου.
Το βράδυ στις 7, στον πεζόδρομο της οδού Μεθώνης, στα Εξάρχεια, το συγκρότημα «The Swingin’ Cats» έχει ετοιμάσει ένα μουσικό ταξίδι στην ξεγνοιασιά παλιών και αθώων εποχών.
SPONSORED
Γιατί δεν ήταν κατρακύλα η θέση του Akyla
07:45
Τραμπ: «Για το Ιράν το ρολόι χτυπάει - Δεν θα απομείνει τίποτα» - Σκληρή απάντηση από Τεχεράνη
07:39
Έρχεται μίνι «Black Friday» τον Ιούνιο: Ποιοι κλάδοι θέλουν να γίνει μόνιμη
07:29
Πάνω από τα 110 δολάρια «εκτοξεύεται» και πάλι το Brent μετά τις νέες απειλές Τραμπ σε Ιράν
07:24