Τσικνοπέμπτη 2017: Αυτές είναι οι εκδηλώσεις του δήμου Αθηναίων
Με μουσική και τραγούδι θα γιορτάσει την Τσικνοπέμπτη ο δήμος Αθηναίων, με εκδηλώσεις σε διάφορα σημεία της πόλης.
Στις 11:30 το πρωί, ο δήμος Αθηναίων διοργανώνει στο Γηροκομείο Αθηνών συναυλία - αφιέρωμα στην παλιά Αθήνα, με τραγούδια των Σουγιούλ, Χατζηαποστόλου, Αττίκ, και άλλων δημιουργών, με τους Δ. Τσολάκη, Ν. Γεωργανή, Κ. Παπαδόπουλο και Γ. Χαλκιά.
Μισή ώρα αργότερα, στις 12:00, το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής του δήμου Αθηναίων, θα δώσει συναυλία στη Βαρβάκειο αγορά, μαζί με τη Δώρα Λουίζου και τον Μανώλη Σκουλά, υπό τη μουσική διεύθυνση του Ηλία Άγγελου.
Στις 2 μετά το μεσημέρι, η Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου Αθηναίων, δίνει το αποκριάτικο ραντεβού της στην πλατεία Κολωνακίου.
Το βράδυ στις 7, στον πεζόδρομο της οδού Μεθώνης, στα Εξάρχεια, το συγκρότημα «The Swingin’ Cats» έχει ετοιμάσει ένα μουσικό ταξίδι στην ξεγνοιασιά παλιών και αθώων εποχών.
SPONSORED
Ο ΟΠΕΚ+ αναμένεται να αποφασίσει αύξηση της παραγωγής πετρελαίου για τέταρτη φορά
15:28
Στην Εύβοια ο Τουρνάς για αυτοψία μετά τους σεισμούς: Τι λέει ο δήμαρχος Μαντουδίου στο CNN Greece
15:15
Φωτιά σε αγροτική έκταση στην Φθιώτιδα - Επιχειρούν και δύο αεροσκάφη
15:14
Το Ισραήλ ζητά από τους κατοίκους της Τύρου στον Λίβανο να εκκενώσουν την περιοχή
15:00