Τσικνοπέμπτη 2017: Επιχειρηματίας στη Ρόδο προσέφερε 4.500 σουβλάκια
Τσικνοπέμπτη σήμερα και πολλοί είναι αυτοί που έχουν ήδη στήσει τις ψησταριές τους για να τιμήσουν το έθιμο. Υπάρχουν, όμως και κάποιοι που δεν έχουν τη δυνατότητα να διαθέσουν χρήματα για να αγοράσουν το ...έδεσμα της ημέρας.
Επιχειρηματίας της Ρόδου προσέφερε 4.500 σουβλάκια για να μπορέσουν να «τσικνίσουν» το βράδυ της Τσικνοπέμπτης στο πλαίσιο του σχετικού εθίμου, κάτοικοι του νησιού που δεν έχουν οικονομική δυνατότητα.
Τα σουβλάκια, σε συνεργασία με την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, παραδόθηκαν στις εκκλησίες του Αγίου Παντελεήμονα και Αγίων Αποστόλων στην πόλη της Ρόδου, όπου το απόγευμα πρόκειται να στηθούν υπαίθριες ψησταριές και θα υπάρξουν οι ανάλογες εκδηλώσεις.
Η προσφορά έγινε από τον επιχειρηματία Μάκη Ντουρουτλή, τον οποίο ευχαριστεί ιδιαίτερα με ανακοίνωσή της η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
Συναγερμός για φωτιά στον Σολομό Κορινθίας - Επιχειρούν εναέρια μέσα
13:43
Θαλαμηγός 20 μέτρων προσάραξε στο Δρέπανο Αχαΐας – Σε εξέλιξη επιχείρηση αποκόλλησης
13:35
Tροχαίο δυστύχημα στην Παραγουάη: Φορτηγό με σπασμένα φρένα έπεσε πάνω σε αυτοκίνητα - Τρεις νεκροί
13:25
Ρωσικό φέρεται να ήταν το drone που παραβίασε τον εναέριο χώρο της Ρουμανίας και καταρρίφθηκε
13:15