ΕΛΛΑΔΑ

Μάλια: Συνεχίζεται το μυστήριο με τον σκελετό που βρέθηκε σε πηγάδι

Μάλια: Συνεχίζεται το μυστήριο με τον σκελετό που βρέθηκε σε πηγάδι
flashnews

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες των Αρχών μετά την ανακάλυψη ανθρώπινου σκελετού μέσα σε πηγάδι στα Μάλια του Ηρακλείου. Τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν πως τα οστά ίσως ανήκουν στον εδώ και 12 χρόνια αγνοούμενο, Στίβεν Κουκ.

Ο 20χρονος Κουκ είχε εξαφανιστεί κοντά στην περιοχή, ενώ μέσα στο πηγάδι βρέθηκε και μια φωτογραφική μηχανή.

Όπως μεταδίδει το flashnews.gr οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή, που πραγματοποίησε αυτοψία στο σημείο, κάνουν λόγο για οστά νεαρού άντρα. Το κρανίο που βρέθηκε στο σημείο δεν φέρει κάποια εμφανή κάκωση.

Η μεγάλη ποσότητα λάσπης που είναι μέσα στο πηγάδι κάνει το έργο των Αρχών ιδιαίτερα δύσκολο. Μέρους του περισυλλέχθηκε ώστε να γίνουν οι απαραίτητες εργαστηριακές εξετάσεις, όπως ορίζει το πρωτόκολλο ερευνών.

Η λάσπη είναι και ο λόγος που δεν βρέθηκαν όλα τα οστά του σκελετού, και γι' αυτό οι αρχές θα πραγματοποιήσουν τις αμέσως επόμενες ημέρες και δεύτερη αυτοψία στο σημείο το οποίο έχει αποκλειστεί.

Η μητέρα του Στίβεν Κουκ, Πατ, δήλωσε σοκαρισμένη, μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα «The Sun».

«Μας έχουν πει ότι βρέθηκε ένας σκελετός. Δεν ξέρουμε τι να σκεφτούμε. Ήταν ένα σοκ αυτό το τηλεφώνημα μετά από όλο αυτό το διάστημα, αναστάτωσε όλη την οικογένεια. Αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο έχει συμβεί. Περιμένουμε να μάθουμε περισσότερα από τις ελληνικές αρχές», είπε η Πατ Κουκ.

Οι εξετάσεις που θα γίνουν στα οστά και όλα τα άλλα ευρήματα θα δώσουν όλες τις απαραίτητες απαντήσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ