ΕΛΛΑΔΑ

Στις 28 Φεβρουαρίου ο Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός Κοινωνικής Καινοτομίας 2017 της Κομισιόν

Στις 28 Φεβρουαρίου ο Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός Κοινωνικής Καινοτομίας 2017 της Κομισιόν

Με κεντρικό θέμα το γεφύρωμα του χάσματος των ανισοτήτων, θα πραγματοποιηθεί σε δύο εβδομάδες η έναρξη του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Κοινωνικής Καινοτομίας 2017 στην Αθήνα.

Εμπειρογνώμονες από το ελληνικό σύστημα Κοινωνικής Καινοτομίας, αλλά και απ’ όλη την Ευρώπη θα συγκεντρωθούν στο Μουσείο Μπενάκη στις 28 Φεβρουαρίου ώστε να συζητήσουν για την κοινωνική καινοτομία και το πως το χάσμα της ανισότητας θα μπορούσε να γεφυρωθεί εξασφαλίζοντας τους τρόπους με τους οποίους όλα τα μέλη της κοινωνίας μπορούν να επωφεληθούν από τις ευκαιρίες που δημιουργούνται από την τεχνολογική αλλαγή.

Μεταξύ άλλων ομιλητές θα είναι η αναπληρωτής υπουργός Εργασίας, Ράνια Αντωνοπούλου και η αντιδήμαρχος Κοινωνίας των Πολιτών και Καινοτομίας του Δήμου Αθηναίων, Αμαλία Ζέπου. Ομιλίες θα κάνουν και οι κοινωνικοί καινοτόμοι από το εξωτερικό, Madeleine Gabriel, Nesta, Inés Bebea, Ondula, Antonin Léonard και Felix Weth. Παρουσιαστής θα είναι ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουμπλής.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν τόσο με ενεργούς παράγοντες από το χώρο της κοινωνικής επιχειρηματικότητας από την Ελλάδα που θα παραβρίσκονται στην εκδήλωση, όσο και με φιναλίστ των προηγούμενων διαγωνισμών.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για εγγραφές συμμετοχής στην εκδήλωση πατήστε εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ