ΕΛΛΑΔΑ

Στυγερό έγκλημα στην Έδεσσα – Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις

Στυγερό έγκλημα στην Έδεσσα – Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις
Φωτογραφία αρχείου

Έγκλημα με θύμα έναν 71χρονο άνδρα αποκαλύφθηκε από την αστυνομία, μέσα σε λίγες ώρες στην Έδεσσα.

Δράστης της δολοφονίας φέρεται να είναι ένας 47χρονος άνδρας ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα φιλοξενούταν στο σπίτι του θύματος. Ο φερόμενος ως δράστης κρατείται και ανακρίνεται από τις αρχές.

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός στην είσοδο της μονοκατοικίας όπου διέμενε. Όπως έγινε γνωστό, έφερε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι, τα οποία πιθανότατα προκλήθηκαν με μαχαίρι κι ένα ξυλουργικό εργαλείο.

Το έγκλημα διαπράχθηκε το βράδυ της Πέμπτης και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, προηγήθηκε διαπληκτισμός μεταξύ των δύο ανδρών για ασήμαντο λόγο. Αμέσως μετά, ο 47χρονος φερόμενος ως δολοφόνος κάλεσε την Αστυνομία, πριν εγκαταλείψει το σημείο.

Οι αναζητήσεις που εκδόθηκαν από τις τοπικές αστυνομικές Αρχές απέδωσαν καρπούς και λίγο αργότερα εντοπίστηκε ο 47χρονος Έλληνας σε κοντινή απόσταση από τον τόπο του εγκλήματος. Ο ίδιος πιθανότατα είναι τοξικομανής και είχε απασχολήσει παλιότερα τις διωκτικές Αρχές για κλοπές και ναρκωτικά.

Επίσης, στις αρχές του έτους είχε εμπλακεί σε επεισόδιο με 37χρονο, όταν έπειτα από καβγά, επιτέθηκε και τραυμάτισε με ψαλίδι το θύμα του. Είχε συλληφθεί για το περιστατικό με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, αλλά μετά την απολογία του σε ανακριτή αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους, καθώς είχε επικαλεστεί αναπηρία κι εκμεταλλευόμενος τις ευεργετικές διατάξεις του νόμου απέφυγε την προφυλάκιση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ