ΕΛΛΑΔΑ

Πετούσαν κέρματα σε συντριβάνι και ανάγκαζαν νεαρό να βουτάει για να τα βρει

Πετούσαν κέρματα σε συντριβάνι και ανάγκαζαν νεαρό να βουτάει για να τα βρει
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Απίστευτες σκηνές απανθρωπιάς και ντροπής διαδραματίστηκαν το βράδυ της Πέμπτης στο Βόλο, όταν σε μια πλατεία, τρεις νεαροί πετούσαν κέρματα σε ένα συντριβάνι και ανάγκαζαν έναν νεαρό να βουτά στο παγωμένο νερό και να ψάχνει μέσα στην θολούρα να βρει τα ψιλά. 

Το περιστατικό συνέβη στην πλατεία Ευαγγελιστρίας, όταν οι τρεις νεαροί ηλικίας μεταξύ 25 και 30 ετών με τα μηχανάκια τους βρίσκονταν στην πλατεία και με κουτάκια μπύρας στα χέρια, πείραζαν τους ελάχιστους διερχόμενους, μέχρι που εμφανίστηκε σχεδόν παραπατώντας ένας ακόμη νεαρός, πιθανότατα σε κατάσταση μέθης.

Όπως περιγράφει το ΑΠΕ, συνομίλησαν λίγο και αμέσως αμέσως οι τρεις νεαροί άρχισαν να ρίχνουν νομίσματα στο νερό, υποχρεώνοντάς τον άλλον νεαρό να μπαίνει στο συντριβάνι και να ψάχνει για τα ψιλα, ενώ οι χλευασμοί και οι φωνές για το κατόρθωμά τους ακούγονταν σε όλη την περιοχή.

Το απίστευτο περιστατικό αντιλήφθηκε ένας διερχόμενος που εκείνη την ώρα πήγε για ανάληψη σε μια τράπεζα.

Όπως καταγγέλθηκε από τον ίδιο, όταν είδε τον νεαρό να πέφτει μέσα στα νερά κατ’ επανάληψη και να ψάχνει απεγνωσμένα για να εντοπίσει τα νομίσματα, έβαλε τις φωνές και έκανε παρατήρηση στους τρεις νεαρούς, αλλά δέχθηκε και ο ίδιος φραστική επίθεση με απειλές και με ακατονόμαστες φράσεις.

Οι τρεις νεαροί, μετά από το επεισόδιο, πήραν τις μηχανές τους και εξαφανίσθηκαν, ενώ ο νεαρός που έπεφτε στο παγωμένο και βρώμικο συντριβάνι, ήταν μούσκεμα και έτρεμε από το κρύο και την υγρασία.

Προφανώς, οι τρεις νεαροί δεν μπορούσαν να αντιληφθούν ότι το "θύμα" τους για να εξασφαλίσει τα ελάχιστα χρήματα, θα μπορούσε να χάσει την ζωή του, από τις χαμηλές θερμοκρασίες ή να πνιγεί στο βρώμικο νερό του συντριβανιού, αφού βρισκόταν είτε σε κατάσταση μέθης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ