ΕΛΛΑΔΑ

Μυστήριο με τον ανθρώπινο σκελετό στα Μάλια (pics)

Μυστήριο με τον ανθρώπινο σκελετό στα Μάλια (pics)
eurokinissi/ ΡΑΠΑΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Νέα αυτοψία στον χώρο όπου βρέθηκε ο ανθρώπινος σκελετός, σε πηγάδι των Μαλίων, αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα από αστυνομικούς και την ιατροδικαστή, προκειμένου να εντοπισθούν και άλλα ευρήματα, που θα οδηγήσουν στην ταυτοποίησή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα επίσημα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA αναμένονται στο τέλος της εβδομάδας ή στις αρχές της επόμενης. Από τα αποτελέσματα των ιατροδικαστικών εργαστηρίων θα διαπιστωθεί εάν ο σκελετός ανήκει στον Βρετανό Στίβεν Κουκ, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2005.

Η οικογένειά του Βρετανού έχει ενημερωθεί για την εξέλιξη, προκειμένου να δοθεί δείγμα DNA, που θα χρησιμοποιηθεί στη διαδικασία ταυτοποίησης των οστών.

4056278 copy
4056280

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του FlashNews το σημείο βρίσκονται αυτήν την ώρα η ιατροδικαστής κ. Νάθενα ο διοικητής του ΑΤ Χερσονήσου και αστυνομικοί για νέα αυτοψία.Η ιατροδικαστής θα κατέβει και πάλι στο πηγάδι προκειμένου να βρει οστά που λείπουν από τον σκελετό αλλά και να συλλέξει στοιχεία που ίσως βοηθήσουν στην ταυτοποίησή του.

4056283
4056281

πηγή φωτογραφιών: eurokinissi

Η ζώνη, η φωτογραφική και το φερμουάρ εξετάζονται ήδη στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. Ταυτόχρονα ειδικές εργαστηριακές εξετάσεις, σύμφωνα πάντα με το πρωτόκολλο, πραγματοποιούνται και στα οστά αλλά κι τη λάσπη που βρέθηκε στο πηγάδι από τις ιατροδικαστικές αρχές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ