Θέλησε να φιλοξενήσει προσφυγόπουλα στη Θεσσαλονίκη για να ασελγεί εις βάρος τους
Ένας 52χρονος Γάλλος που ασελγούσε σε τέσσερις ανήλικους, συνελήφθη από το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα, τα τέσσερα ανήλικα παιδιά πακιστανικής καταγωγής, ηλικίας από 14 έως 17 ετών, κατήγγειλαν στην Υπηρεσία ότι στις αρχές του Ιανουαρίου, εξαιτίας της ευάλωτης κοινωνικής τους κατάστασης δέχτηκαν να φιλοξενηθούν από τον 52χρονο στο σπίτι του στην περιοχή της Τούμπας, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι θα τους παρείχε στέγη και τροφή. Μάλιστα, δήλωνε πως είναι Φραγκισκανός μοναχός που πρόσφερε εθελοντική βοήθεια.
Σύμφωνα με την καταγγελία των παιδιών, ο κατηγορούμενος, κατά την παραμονή τους στην οικία του, προέβαινε επανειλημμένα σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους.
Σε έρευνα που διενεργήθηκε την Τρίτη στο σπίτι του 52χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι σκληροί δίσκοι και μία κάρτα αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων, τα οποία εστάλησαν για εργαστηριακή πραγματογνωμοσύνη, καθώς και δισκία εξαρτησιογόνων ουσιών.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Ο Τραμπ ζήτησε από την Ουκρανία να μην επιτεθεί στη Ρωσία κατά την επίσκεψη του επικεφαλής της CIA
11:12
Δημήτρης Κόκοτας: Από τα παιδικά χρόνια δίπλα στον Σταμάτη, στα πλατινένια ’90s και στην τελική μάχη
11:04
Θεοδωρικάκος: Δημιουργούνται πάνω από 5.000 θέσεις εργασίας, οι περισσότερες στη βιομηχανία
11:02
Ρούμπιο σε συμμάχους για το Ιράν: Παγώνουν τα στρατιωτικά πλήγματα, το βάρος πέφτει στις κυρώσεις
10:58