Το τσιγάρο του Μπουτάρη έξω από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (pic)
Τα φλας των φωτογράφων μαγνήτισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος –γνωστός καπνιστής- απαθανατίστηκε να απολαμβάνει το τσιγάρο του έξω από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
Ο κ. Μπουτάρης παρίσταται στην τελετή παράδοσης του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στο ελληνικό Δημόσιο.
Ντυμένος επίσημα, με μπλε κουστούμι και γραβάτα, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, λίγο πριν ξεκινήσει η εκδήλωση, ένιωσε την ανάγκη να κάνει ένα τσιγάρο και βγήκε στον εξωτερικό χώρο του Ιδρύματος, για να καπνίσει.

Το παρόν στην τελετή δίνει σύσσωμη η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία του τόπου, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΝΙΚΟΛ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ
ΚΟΣΜΟΣ
Ουκρανία: Απάντηση από τις ΗΠΑ αναμένει το Κρεμλίνο μετά τις συνομιλίες στη Μόσχα
09:16
ΕΛΛΑΔΑ
Σαρώνει η κακοκαιρία Byron: Πώς θα κινηθεί τις επόμενες ώρες - Ποιες περιοχές δοκιμάζονται (pics - vids)
09:10
ΕΛΛΑΔΑ
Κακοκαιρία Byron: Ήχησε το 112 σε Τρίκαλα, Καρδίτσα και Φθιώτιδα
09:07
ΕΛΛΑΔΑ
Ανήλικη εντοπίστηκε αναίσθητη μετά από κατανάλωση αλκοόλ στην Κάτω Αχαΐα
09:06
ΚΟΣΜΟΣ