Το τσιγάρο του Μπουτάρη έξω από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (pic)
Τα φλας των φωτογράφων μαγνήτισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος –γνωστός καπνιστής- απαθανατίστηκε να απολαμβάνει το τσιγάρο του έξω από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
Ο κ. Μπουτάρης παρίσταται στην τελετή παράδοσης του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στο ελληνικό Δημόσιο.
Ντυμένος επίσημα, με μπλε κουστούμι και γραβάτα, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, λίγο πριν ξεκινήσει η εκδήλωση, ένιωσε την ανάγκη να κάνει ένα τσιγάρο και βγήκε στον εξωτερικό χώρο του Ιδρύματος, για να καπνίσει.

Το παρόν στην τελετή δίνει σύσσωμη η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία του τόπου, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΝΙΚΟΛ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ
SPONSORED
ΧΡΗΜΑ
Ποια η προθεσμία για να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα «e-Astypalea»: Πώς να υποβάλλετε αίτηση
03:00
ΧΡΗΜΑ
Tροποποιητικές δηλώσεις αναδρομικών μισθών και συντάξεων του 2024 - Ανοιχτή η πλατφόρμα έως 31/12/26
02:00
ΧΡΗΜΑ
Επίδομα παιδιού: Μέχρι πότε θα είναι ανοιχτή η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων
01:00
ΧΡΗΜΑ
Posokanei: Πότε ενεργοποιείται η νέα εφαρμογή για τις τιμές στα σούπερ μάρκετ
00:30
ΕΛΛΑΔΑ