ΕΛΛΑΔΑ

Απόκριες 2017: Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις στην Πάτρα το Σαββατοκύριακο

Απόκριες 2017: Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις στην Πάτρα το Σαββατοκύριακο
Φωτογραφία Αρχείου EUROKINISSI

Φαντασμαγορικό αναμένεται να είναι το Σαββατοκύριακο στον δήμο Πατρέων με τις καρναβαλικές εκδηλώσεις να φτάνουν στο απόγειό τους.

Συνολικά 30.000 καρναβαλιστές 126 πληρωμάτων με 46 άρματα θα παρελάσουν στους δρόμους της πόλης, ξετρελαίνοντας μικρούς και μεγάλους.

Ο Δήμος υπόσχεται ένα διήμερο όλο κέφι και ξεφάντωμα. Μεταξύ των εκδηλώσεων θα γίνει και η παρέλαση του φετινού βασιλιά καρνάβαλου, ο οποίος είναι εμπνευσμένος – για ακόμη μια χρονιά – από την οικονομική κατάσταση της χώρας.

Ο Καρνάβαλος επιβαίνει σε ένα καράβι, που το σέρνουν πολίτες όλων των φυλών και οδηγείται εν μέσω τρικυμίας από τον χρηματιστή εκπρόσωπο του διεθνή καπιταλισμού.

patra copy

(tempo24.gr)

Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου οι Πατρινοί και όσοι ταξιδέψουν στην πόλη θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παρέλαση των πληρωμάτων στις 18:00 μ.μ., ενώ στις 14:00 της Κυριακής (26 Φεβρουαρίου), θα γίνει η μεγάλη παρέλαση του καρναβαλιού.

Μια ιδιαίτερη «πινελιά» θα δώσει το άρμα «Χάρισε Ζωή» του Κέντρου ενημέρωσης Δοτών Μυελού των οστών.

Η πληρότητα των ξενοδοχείων της Πάτρας φτάνει στο 100%, ενώ στο 90% κυμαίνονται οι κρατήσεις σε ξενοδοχεία της περιφέρειας.

17671840.CARNIVAL

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Διαβάστε επίσης:

Απόκριες 2017: Αυτός είναι ο Βασιλιάς Καρνάβαλος (pics)

Απόκριες 2017: Τεράστιες ουρές για την παραλαβή στολών στην Πάτρα

Στα άδυτα του καρναβαλικού εργαστηρίου στην Πάτρα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ