Τουρκικά ΜΜΕ: Ο Έλληνας αρχηγός ΓΕΣ σήκωσε τη γαλανόλευκη στις Οινούσσες
Φωτιά στην ήδη έκρυθμη σχέση Ελλάδας-Τουρκίας έρχεται να βάλει δημοσίευμα τουρκικής εφημερίδας, το οποίο χαρακτηρίζει τουρκικό νησί τις Οινούσσες και μάλιστα κατηγορεί τον Έλληνα αρχηγό ΓΕΣ πως "πόζαρε" κάτω από την ελληνική σημαία.
Συγκεκριμένα, η τουρκική Sözcü στην ιστοσελίδα της με έναν προκλητικό τίτλο, αναφέρει ότι «ο Έλληνας αρχηγός ΓΕΣ, ύψωσε την ελληνική σημαία σε τουρκικό νησί».
Η εφημερίδα που αντιπολιτεύεται τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, υποστηρίζει ότι «ο Έλληνας αρχηγός ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής, την πρώτη επίσκεψη του από την ανάληψη των καθηκόντων του, την έκανε στο νησί Οινούσσες, το οποίο το αποκαλούν Koyun και το χαρακτηρίζουν έναν από τα 18 τουρκικά νησιά τα οποία έχει καταλάβει παράνομα η Ελλάδα».
Μάλιστα, η πρόκληση της τουρκικής εφημερίδας συνεχίζεται σημειώνοντας ότι «ο αρχηγός του ΓΕΣ, στις 19 Φεβρουαρίου, χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα εμπόδιο επισκέφθηκε τις Οινούσσες και πόζαρε κάτω απο την ελληνική σημαία μαζί με τους καταληψίες Έλληνες στρατιώτες».
Επίθεση με μπογιές στο γραφείο της βουλευτού της ΝΔ Χριστίνας Αλεξοπούλου στην Πάτρα (pic)
11:34
Ο Τομ Χανκς θα υποδυθεί τον Αβραάμ Λίνκολν στην ταινία «Lincoln in the Bardo»
11:26
Τι αλλάζει με το συσσίτιο των στρατιωτών - Αυξάνεται η ημερήσια δαπάνη σίτισης
11:17
Έλληνες αστρονόμοι μελετούν την εξέλιξη ενός υπεργίγαντα αστέρα σε πραγματικό χρόνο
11:17