Συνελήφθησαν Τούρκοι διακινητές που αποβίβασαν μετανάστες στα Χανιά
Περίπου 55 μετανάστες που βρίσκονταν σε ιστιοφόρο, αποβίβασαν διακινητές το πρωί της Παρασκευής στην παραλία του Τερσανά στο Ακρωτήρι Χανίων.
Οι λιμενικές αρχές κινητοποιήθηκαν άμεσα, «σαρώνοντας» τις θαλάσσιες περιοχές της Κρήτης για την αναζήτηση του σκάφους, το οποίο τελικά εντοπίστηκε από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου, μερικά ναυτικά μίλια νότια - νοτιοδυτικά από τη Σαντορίνη.
Όπως μεταδίδει το flashnews.gr, πρόκειται για ένα τουρκικό ιστιοφόρο 13 μέτρων, στο οποίο βρίσκονταν τρεις άνδρες, τούρκικης καταγωγής, οι οποίοι φέρονται ως οι δουλέμποροι.
Αμέσως συνελήφθησαν και θα μεταφερθούν στα Χανιά, όπου και θα σχηματιστεί η σχετική δικογραφία για την υπόθεση.
Σκοπός του μεγάλου σκάφους είναι να ρυμουλκήσει το τουρκικό ιστιοφόρο και να το οδηγήσει στα Χανιά εκεί όπου η Λιμενική αρχή Χανίων έχει αναλάβει τη δικογραφία για τους 60 μετανάστες
Οι μετανάστες μεταφέρθηκαν το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις της Παλιάς Ηλεκτρικής
Οι «γαλάζιοι» τριγμοί για επίδομα το ανεργίας και η εντολή Μαξίμου
07:08
Καιρός: Βροχές και τοπικές καταιγίδες στα ορεινά - Άνεμοι μέτριας έντασης στο Αιγαίο
07:00
Χάρτης κινδύνου πυρκαγιάς (15/09): Υψηλός κίνδυνος σε 10 περιοχές της χώρας
06:45
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (15 Σεπτεμβρίου)
06:30