Καταγγελίες σε βάρος αστυφύλακα και ειδικού φρουρού διερευνά η ΕΛ.ΑΣ
Δύο υποθέσεις που αφορούν καταγγελία αλλοδαπών σε βάρος αστυφύλακα και ειδικού φρουρού η πρώτη και σε βάρος δημοτικού υπαλλήλου η δεύτερη, διερευνά η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, ενώ στο πλαίσιο αυτό σχηματίστηκαν αντίστοιχες δικογραφίες.
Σχετικά με την πρώτη υπόθεση, δύο Πακιστανοί έκαναν καταγγελία σε βάρος αστυφύλακα και ειδικού φρουρού, υποστηρίζοντας ότι ιδιοποιήθηκαν κινητό τηλέφωνό τους και μικρό χρηματικό ποσό, ενώ, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, προκάλεσαν φθορές σε συσκευές κινητών τηλεφώνων και βιαιοπράγησαν, κατά τη διάρκεια ελέγχων την Πέμπτη στην Αθήνα. Η αστυνομία εξετάζει την υπόθεση αυτή και από πειθαρχικής πλευράς.
Η δεύτερη υπόθεση, που διερευνά η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, αφορά καταγγελία που έγινε σε βάρος δημοτικού υπαλλήλου, για περιστατικά που σχετίζονται με την άσκηση των καθηκόντων του σε Δήμο της Αττικής, αλλά και την παράλληλη ενασχόλησή του, ως ελεύθερου επαγγελματία.
Οι προσαχθέντες για τις δύο υποθέσεις αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.
Εξιτήριο για τους δύο χειριστές του πυροσβεστικού ελικοπτέρου που έπεσε στη λίμνη Αώου
12:48
«Πώς να πάω το παιδί στο νοσοκομείο; Αφού ήταν μακριά»: H απολογία της μητέρας του 3χρονου
12:47
Βενεζουέλα: Οικογένειες σκάβουν με τα χέρια μέσα τα ερείπια - Πάνω από 50.000 οι αγνοούμενοι
12:47
Όταν ο Αδριανός Γολέμης μίλησε στο CNN Greece για το όνειρό του να γίνει αστροναύτης
12:42