ΕΛΛΑΔΑ

Η οργή της Άννας Βαγενά: Έχυσαν δηλητήριο χωρίς να ντρέπονται

Η οργή της Άννας Βαγενά: Έχυσαν δηλητήριο χωρίς να ντρέπονται
Eurokinissi/ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Η Άννα Βαγενά βιώνει τον χαμό του άντρα με τον οποίο έζησε για πάνω από τέσσερις δεκαετίες και μιλά για όλα όσα ακούστηκαν και κυρίως για τις επικρίσεις να εκθέσει τη σορό του Λουκιανού Κηλαηδόνη. 

Η ηθοποιός μιλάει στη Realnews για τις επικρίσεις που δέχτηκε όταν αποφάσισε να εκθέσει τη σορό του Λουκιανού Κηλαηδόνη σε δημόσιο προσκύνημα στο θέατρο «Μεταξουργείο» που έφτιαξαν οι δυο τους.

Στο ερώτημα αν είναι έτοιμη να προχωρήσει μπροστά μετά τον χαμό του Λουκιανού Κηλαηδόνη απαντά: «Δουλεύω, προχωράω, κάνω θέατρο. Δεν είναι εύκολο, αλλά πρέπει να συνεχίσω, παρά τον πόνο μου» και προσθέτει: « Όσο κι αν είναι το πένθος, δεν μπορείς παρά να προχωράς -ο καθένας όπως μπορεί. Το δικό μου το καταφύγιο ήταν πάντα το θέατρο -σε όσα δύσκολα πέρασα, από αυτό έπαιρνα οξυγόνο. Έτσι και τώρα. Εδώ, στο «Μεταξουργείο» μας, που φτιάξαμε μαζί με κατάθεση ψυχής και αγάπης...

Απαντώντας στις επιθέσεις που δέχτηκε για τη απόφασή της σε ότι αφορά το δημόσιο προσκύνημα του Λουκιανού ανέφερε: «Δεν παρακολουθώ το διαδίκτυο. Προτιμώ να παρακολουθώ την πραγματική ζωή, παρά την εικονική. Έμαθα κάποια από αυτά που έχουν γραφτεί και ειπωθεί και αναρωτιέμαι πόση κακία και πόσο δηλητήριο μπορούν να κρύβουν μέσα τους οι άνθρωποι -τόσο που θα δηλητηριαστούν και οι ίδιοι. Έχυσαν δηλητήριο χωρίς να ντρέπονται».

Τέλος στην ερώτηση ποιο είναι το αντίδοτο στο «δηλητήριο», η Άννα Βαγενά απαντά: Η οικογένειά μου, οι κόρες μου και η εγγονή μου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ