Βούλιαξε το ιστιοφόρο που μετέφερε 55 μετανάστες στα Χανιά (vid&pics)
Στα 20 ναυτικά μίλια έξω από το λιμάνι της Σούδας, βούλιαξε ένα 13 μέτρων ιστιοφόρο που μετέφερε στα Χανιά 55 μετανάστες την Παρασκευή.
Το περιστατικό συνέβη κατά την διάρκεια της ρυμούλκησής του, μετά τον εντοπισμό του έξω από την Σαντορίνη την Παρασκευή από την Λιμενική αρχή Χανίων.
Να σημειωθεί πως το σκάφος είχε μεταφέρει συνολικά 55 μετανάστες, που βρέθηκαν από τις Αρχές να περπατούν στην παραλία του Τερσανά στο Ακρωτήρι.
Το πλοίο, σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, βρέθηκε στον πάτο της θάλασσας λόγω εισροής υδάτων.

Μετά τις πληροφορίες ότι στο πλοίο επέβαιναν 3 άτομα τουρκικής καταγωγής, τελικώς οι επιβαίνοντες ήταν 2 και μέχρι στιγμής δεν έχουν διασταυρωθεί τα στοιχεία τους.
Ο ένας εκ των δύο δεν έχει μαζί τους χαρτιά, όμως θεωρείται πως πρόκειται για έναν Ρώσο και έναν Ουκρανό.

Οι δύο άνδρες έχουν παραδοθεί στην αστυνομική διεύθυνση Χανίων που διενεργεί την προανάκριση.
Διαβάστε επίσης:
Συνελήφθησαν Τούρκοι διακινητές που αποβίβασαν μετανάστες στα Χανιά
Κώτσηρας στο CNN Greece: Τα μέτρα στήριξης είναι προϊόν της καλής πορείας της ελληνικής οικονομίας
13:39
Το μουσείο του μέλλοντος «γεννιέται» στο Ανατολικό Λονδίνο
13:38
«Φυγή προς τα εμπρός» με όπλο στη φαρέτρα την Συνταγματική Αναθεώρηση: Τα άρθρα και ο οδικός άξονας
13:24
Ο Πέτερ Μαγιάρ στις Βρυξέλλες την Τετάρτη για συνομιλίες με την πρόεδρο της Κομισιόν
13:21