Οι Γερμανοί επιλέγουν την Ελλάδα για τις διακοπές τους
«Εκρηκτική είναι η αύξηση των κρατήσεων για την Ελλάδα», είπε ο Τόρστεν Σέφερ, εκπρόσωπος της Γερμανικής Ομοσπονδίας Τουρισμού (DRV) στην εφημερίδα Rhein-Neckar-Zeitung.
Παράλληλα, προσέθεσε ότι η ΤUI, η οποία κατέχει ηγετική θέση στην παγκόσμια τουριστική αγορά, ανακήρυξε την Ελλάδα «προορισμό της χρονιάς λόγω των πολλών κρατήσεων οι οποίες γίνονται για το 2017».
Λόγω της παγκόσμιας ανασφάλειας η φετινή έκθεση τουρισμού (ΙΤΒ), η μεγαλύτερη στον κόσμο, η οποία γίνεται στο Βερολίνο κάθε χρόνο (φέτος από 8 έως 12 Μαρτίου) έχει κεντρικό θέμα της "Ασφάλεια και φόβος".
Οι τουριστικοί πράκτορες αναρωτιούνται ποιες απαντήσεις μπορούν να δώσουν στις σχετικές ανησυχίες των πελατών τους και αναζητούν προορισμούς οι οποίο να είναι ασφαλείς ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν, όπως γράφει η γερμανική εφημερίδα.
Κυψέλη: Απολογείται σήμερα ο 26χρονος για την δολοφονία της 38χρονης που βρέθηκε μέσα σε βαλίτσα
08:16
Timelapse βίντεο καταγράφει την εξάπλωση της πύρινης λαίλαπας στον Κιθαιρώνα
08:05
Καλιφόρνια: Ένοπλος συνελήφθη σε γήπεδο γκολφ του Τραμπ, πριν από επίσκεψη του αμερικανού προέδρου
07:56
Στις 11:00 η Διυπουργική σύσκεψη για τις αποζημιώσεις των πυρόπληκτων
07:45