Φλώρινα: 21χρονος μετέφερε με γαϊδούρια 313 κιλά ακατέργαστης κάνναβης
Ένας 21χρονος αλλοδαπός συνελήφθη το Σάββατο σε δασική περιοχή του Ανταρτικού Φλώρινας, ο οποίος μετέφερε μέσα σε ταξιδιωτικούς σάκους πάνω σε τέσσερα γαϊδούρια περίπου 313 κιλά ακατέργαστης κάνναβης.
Ο 21χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς των τμημάτων φύλαξης Κρυσταλλοπηγής και Πρεσπών να έχει εισέλθει παράνομα στην Ελλάδα και να μεταφέρει τους ταξιδιωτικούς σάκους μαζί με άλλα δύο άτομα, τα οποία αναζητούνται.
Κατηγορείται για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση τους στο εσωτερικό της χώρας.
Οι άλλοι δύο δράστες, εκμεταλλευόμενοι το δύσβατο καθώς επίσης και τις καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή, την πυκνή ομίχλη και τη βροχή, κατάφεραν να διαφύγουν της σύλληψης.
Σύμφωνα με το neaflorina.gr συνολικά κατασχέθηκαν 312 κιλά και 645γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, τέσσερα γαϊδούρια, ένα κινητό τηλέφωνο και τέσσερις κάρτες SIM.
Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας, ενώ ο συλληφθείς με τη σε βάρος του δικογραφία, θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.
Η «ενεργειακή εκεχειρία» μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας ρίχνει τις τιμές του πετρελαίου
10:20
Πόρισμα για τα σχολεία Γκράβα: Δεν υπάρχει καμία διαρροή φυσικού αερίου
10:12
Κρίση στις παμπ της Βρετανίας: Πάνω από 300 έβαλαν λουκέτο μέσα σε εννέα μήνες
10:06
Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ ο δήμαρχος Ανατολικής Μάνης - Γλίστρησε από τις σκάλες του σπιτιού του
10:05