Πορνογραφικό υλικό σε δύο σπίτια σε Αθήνα και Κόρινθο
Για πορνογραφία ανηλίκων, μέσω διαδικτύου, σχηματίστηκαν δύο δικογραφίες τακτικής διαδικασίας σε βάρος ενός 30χρονου Έλληνα, στην Αθήνα και ενός άγνωστου δράστη, στην Κορινθία.
Συγκεκριμένα, η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αξιοποίησε στοιχεία του οργανισμού NCMEC (National Center for Missing and Exploited Children), που εδρεύει στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τα οποία εντοπίστηκαν ηλεκτρονικά ίχνη χρηστών, που κατείχαν και διαμοίραζαν, μέσω διαδικτύου, υλικό πορνογραφίας ανηλίκων.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα τα ηλεκτρονικά ίχνη των παιδόφιλων αντιστοιχούσαν σε οικίες στην Αθήνα και στην Κορινθία.
Σε έρευνες που διενεργήθηκαν στις συγκεκριμένες οικίες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, κινητό τηλέφωνο και εσωτερικός σκληρός δίσκος.
Νέα τιμητική διάκριση για τον Ίθαν Χοκ - Θα του απονεμηθεί το Βραβείο Διακεκριμένου Καλλιτέχνη 2026
11:00
Τα data centers φέρνουν επενδύσεις σε υποθαλάσσια καλώδια οπτικών ινών
10:50
Φοινικούντα: Νέα εξέλιξη στην υπόθεση - Αγωγή να κηρυχθεί ανάξιος κληρονόμος ο ανιψιός του 68χρονου
10:38
Cook the Mountain: Όταν η αλπική κουζίνα γίνεται αφορμή για ουσιαστικά βιώσιμη υψηλή γαστρονομία
10:36