Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει την επίθεση στο Γαλλικό Ινστιτούτο
Την απερίφραστη καταδίκη του για την επίθεση κατά του Γαλλικού Ινστιτούτου, εκφράζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ και τονίζει ότι σύσσωμη η ελληνική κοινωνία βρίσκεται απέναντι σε τέτοιες ενέργειες και στους δράστες της.
«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση κατά του Γαλλικού Ινστιτούτου, ενός ιδρύματος με τεράστια προσφορά στην εκπαίδευση και τον πολιτισμό» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ και τονίζει:
«Tο Γαλλικό Ινστιτούτο, σε καιρούς δύσκολους για την χώρα και την Αριστερά, έσωσε λαμπρούς εκπροσώπους της αριστερής διανόησης, παραχωρώντας τους υποτροφίες και μεταφέροντας τους με το θρυλικό πλοίο «Ματαρόα». Πρόκειται για ένα σύμβολο της ελληνογαλλικής φιλίας. Σύσσωμη η ελληνική κοινωνία βρίσκεται απέναντι σε τέτοιες ενέργειες και στους δράστες της».
SPONSORED
Μετρό: Νωρίτερα θα κλείσουν ορισμένοι σταθμοί της Γραμμής 2
07:35
«Προφητείες» για νέα μεγάλη κρίση στις αγορές – Καμπανάκια από αναλυτές
07:26
Eurovision 2026: Η πρώτη δήλωση Ακύλα - «Έδωσα το 100% του εαυτού μου, αλλά πάλι... κουβά»
07:15
Το παρασκήνιο της ρήξης στον ΣΥΡΙΖΑ - Βγήκαν «μαχαίρια» με φόντο το κόμμα Τσίπρα
07:05