Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει την επίθεση στο Γαλλικό Ινστιτούτο
Την απερίφραστη καταδίκη του για την επίθεση κατά του Γαλλικού Ινστιτούτου, εκφράζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ και τονίζει ότι σύσσωμη η ελληνική κοινωνία βρίσκεται απέναντι σε τέτοιες ενέργειες και στους δράστες της.
«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση κατά του Γαλλικού Ινστιτούτου, ενός ιδρύματος με τεράστια προσφορά στην εκπαίδευση και τον πολιτισμό» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ και τονίζει:
«Tο Γαλλικό Ινστιτούτο, σε καιρούς δύσκολους για την χώρα και την Αριστερά, έσωσε λαμπρούς εκπροσώπους της αριστερής διανόησης, παραχωρώντας τους υποτροφίες και μεταφέροντας τους με το θρυλικό πλοίο «Ματαρόα». Πρόκειται για ένα σύμβολο της ελληνογαλλικής φιλίας. Σύσσωμη η ελληνική κοινωνία βρίσκεται απέναντι σε τέτοιες ενέργειες και στους δράστες της».
Ινστιτούτο Τσίπρα: Ο λογαριασμός της ΤN, τα data centers και η απειλή της «ψηφιακής αποικίας»
08:19
Βελτιωμένη εικόνα της φωτιάς στη Βοιωτία- Παραμένουν στο μέτωπο της Σαλαμίνας πυροσβεστικές δυνάμεις
08:09
Τραγωδία στο Πακιστάν: Τουλάχιστον 13 βρέφη νεκρά από πυρκαγιά σε νοσοκομείο
08:07
700 χρόνια μετά, ένα διαλυμένο κρανίο αποκαλύπτει το θύμα μιας μεσαιωνικής πολιορκίας
08:02