ΕΛΛΑΔΑ

Νέο βίντεο από την τραγωδία στην Αθηνών-Λαμίας - Η αποκάλυψη για τη μητέρα

Νέο βίντεο από την τραγωδία στην Αθηνών-Λαμίας - Η αποκάλυψη για τη μητέρα

Το ταξίδι για το τριήμερο της αποκριάς μετατράπηκε σε τραγωδία για την 3μελή οικογένεια από την Πτολεμαΐδα. Μετά το συγκλονιστικό βίντεο που δείχνει καρέ καρέ πως το πολυτελές όχημα έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω στο αυτοκίνητο της οικογένειας, ένα ακόμα βίντεο, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Το νέο βίντεο, έχει τραβηχτεί από διερχόμενο όχημα, που περνούσε εκείνη τη στιγμή από το αντίθετο ρεύμα. Είναι η στιγμή, που ο τραγικός πατέρας, βγαίνει από τις τουαλέτες και αντικρίζει σε κατάσταση σοκ το αυτοκίνητο με την γυναίκα του και το παιδί του, τυλιγμένο στις φλόγες.

Αρχικά, φαίνονται πυκνοί καπνοί, όσο το διερχόμενο όχημα πλησιάζει, βλέπουμε ότι το αυτοκίνητο τυλιγμένο στις φλόγες, ενώ, διακρίνεται και ο σύζυγος και πατέρας Υ.Π. να κρατάει σοκαρισμένος το κεφάλι του, αδυνατώντας να καταλάβει τι έχει συμβεί. Δυστυχώς είναι αργά για να κάνει το οτιδήποτε.

Το τραγικό δυστύχημα συνέβη όταν ο 41χρονος πατέρας πάρκαρε το αυτοκίνητό του στο παράδρομο για να χρησιμοποιήσει τις τουαλέτες αφήνοντας μέσα στο όχημα τη σύζυγο και το παιδί του.

zeugari

Στο τροχαίο δυστύχημα, εκτός από την 33χρονη μητέρα, την Αποστολία, και το 3χρονη αγοράκι, τον Παύλο, έχασαν τη ζωή τους και ο οδηγός και ο συνοδηγός της μοιραίας Porsche. Η μητέρα, το παιδί και ο οδηγός του πολυτελούς αυτοκινήτου (Γ.Β.) απανθρακώθηκαν, ενώ ο 24χρονος συνοδηγός (Α.Γ.) πετάχτηκε αρκετά μέτρα μακριά, βρίσκοντας και αυτός, τραγικό θάνατο.

Η αναγνώριση των νεκρών έγινε στο νοσοκομείο της Θήβας. Από την πινακίδα το αυτοκινήτου προέκυψε νωρίς ότι ο οδηγός του πολυτελούς αυτοκινήτου ήταν ο γιος γνωστού επιχειρηματία, πληροφορία που επιβεβαιώθηκε αργότερα.

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας

Ένα 24ωρο μετά το τραγικό δυστύχημα νέα στοιχεία βλέπουν διαρκώς το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA, στο αυτοκίνητο δεν βρίσκονταν δύο ζωές, αλλά τρεις, αφού η 33χρονη Αποστολία πιθανότατα ήταν έγκυος. Αυτό αποκάλυψε με δηλώσεις του στον τηλεοτικό σταθμό συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας, ο οποίος ανέφερε πως ακουγόταν έντονα πως η 33χρονη θα έφερνε σύντομα στον κόσμο μία ακόμα ζωή.

Συγκλονίζει το μήνυμα της αδερφής της 33χρονης


«Ακόμη σας περιμένω, σκοτώθηκα μαζί σας» γράφει η αδερφή της Αποστολία που περίμενε την αδερφή της με την οικογένειά της για να περάσουν όλοι μαζί το 3μερο στην Πτολεμαΐδα. Η μοίρα όμως, είχε για αυτούς διαφορετικά σχέδια.

«Δεν μπορώ ακόμη να το πιστέψω... ακόμη σας περιμένω. σκοτώθηκα μαζί με εσάς. αδερφούλα μου έλα και πάρε μου όλα τα ρούχα. Αλέν Ντελόν μου η Μπριζί του σε περιμένει αγγελούδι μου. Ο Θεός σας ήθελε μαζί του. Καλό παράδεισο αγάπες μου...».

rg

Θρηνεί η πόλη της Πτολεμαΐδας


Σοκαρισμένη η μικρή πόλη δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί. Ένα «γιατί» έχει στοιχειώσει τις οικογένειες οι οποίες έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα στο τροχαίο δυστύχημα. Η Αποστολία γεννήθηκε στην Πτολεμαΐδα, φοίτησε στο 3ο Λύκειο και σπούδασε στο ΕΠΑΛ της πόλης. Όλοι μιλούν για ένα εξαιρετικά αγαπημένο ζευγάρι το οποίο είχε αφήσει την πόλη μόλις πριν από 1,5 χρόνο και είχε εγκατασταθεί στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους. Τότε, η Αποστολία έκλεισε την εταιρία που αναλάμβανε στολισμούς σε γάμους και βαφτίσεις.

Και η κοινωνία του Αντιγόνου της Φλώρινας, απ’ όπου κατάγεται ο πρώην ΟΥΚας και νυν υπάλληλος της ΕΥΔΑΠ, Υ.Π έχει βυθιστεί στο πένθος.

Ο Υ.Π λάτρευε τα αυτοκίνητα

Τραγική ειρωνεία... Ο 41χρονος Υ.Π. λάτρευε τα αυτοκίνητα. Από τη σελίδα του στο FACEBOOK είναι φανερό πως η αγάπη του για τα γρήγορα αυτοκίνητα ήταν μεγάλη, μία αγάπη στην οποία προσπαθούσε να μυήσει και τον γιο του, τον μικρό Παύλο.

Η επόμενη μέρα στο σημείο του δυστυχήματος

Σοκάρουν οι φωτογραφίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από τον τόπο του πολύνεκρου τροχαίου στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας. Το πάρκινγκ θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο. «Γροθιά στο στομάχι» οι φωτογραφίες όπου απεικονίζονται αντικείμενα του 3χρονου αγοριού.

Δείτε τις φωτογραφίες από το σημείο

3

Η κηδεία μητέρας και παιδιού θα γίνει αύριο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ