ΕΛΛΑΔΑ

Η βόλτα δύο έφηβων με αυτοκίνητο κατέληξε σε άγριο καυγά

Η βόλτα δύο έφηβων με αυτοκίνητο κατέληξε σε άγριο καυγά
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Πριν δύο μέρες στην Πάτρα, μια 16χρονη πήρε -χωρίς να έχει δίπλωμα οδήγησης- το αυτοκίνητο του πατέρα της για να βγει μια βόλτα με μια φίλη της. Ωστόσο αυτή τους η απόπειρα δεν κατέληξε καθόλου καλά.

Η βόλτα αποδείχτηκε πολύ μικρή καθώς η έφηβη έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε πάνω σε μια κολώνα. Η 16χρονη οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά στο πρόσωπο και μαζί με τη φίλη της μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αμαλιάδας για τη παροχή πρώτων βοηθειών, όπως περιγράφει το patrisnews.gr.

Ωστόσο το δράμα δεν τελείωσε εκεί και ακολούθησε δεύτερος γύρος. Όπως ήταν φυσικό, στο νοσοκομείο μετέβησαν και οι γονείς των κοριτσιών. Εκεί, ο πατέρας της φίλης ζήτησε το λόγο από τον πατέρα της 16χρονης, για το γεγονός ότι η νεαρή πήρε το αυτοκίνητο χωρίς να διαθέτει δίπλωμα οδήγησης και έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή της αλλά και τη ζωή της φίλης.

Το εάν το αυτοκίνητο το πήρε η 16χρονη με τη συγκατάθεση του πατέρα παραμένει αδιευκρίνιστο, πάντως η μία κουβέντα έφερε την άλλη και οι δύο πατέρες δεν άργησαν να πιαστούν στα χέρια και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν έλειψαν οι χειροδικίες από τις δύο πλευρές.

Μάλιστα, γιατροί και νοσηλευτές αναγκάστηκαν να αφήσουν τους ασθενείς για να χωρίσουν τους γονείς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ