ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία οδηγού ταξί: Αισιοδοξία των αρχών για τον εντοπισμό του δράστη

Δολοφονία οδηγού ταξί: Αισιοδοξία των αρχών για τον εντοπισμό του δράστη
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

«Ιδιαίτερα αισιόδοξοι» για αίσιο τέλος των ερευνών εμφανίζονται οι Αρχές σχετικά τον εντοπισμό και την σύλληψη του δράστη της δολοφονίας του οδηγού ταξί στην Κηφισιά και της επίθεσης σε συνάδελφο του στην ίδια περιοχή.

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Θεόδωρος Χρονόπουλος σε τηλεοπτική του συνέντευξη τόνισε πως η έρευνα είναι «σε καλό σημείο» και οι Αρχές αισιοδοξούν για την καλή κατάληξη της υπόθεσης.

«Αυτή τη στιγμή υπάρχει μία εντατική έρευνα, συστηματική, από το τμήμα ανθρωποκτονιών», ανέφερε σχετικά με τις έρευνες μιλώντας στον ΑΝΤ1 και προσέθεσε:

«Συλλέγονται όλες οι πληροφορίες, είτε αφορούν υλικό από κάμερες, είτε μαρτυρίες, είτε από οτιδήποτε άλλο, ώστε να εντοπίσουμε το κίνητρο του δράστη και στην τελική τον ίδιο τον δράστη», είπε.

Ο κ. Χρονόπουλος κάλεσε όποιον γνωρίζει οποιαδήποτε πληροφορία, έστω και μικρή να την δώσει για να βοηθήσει στον εντοπισμό του δράστη, ενώ σημείωσε πως στην περιοχή του εγκλήματος έχουν αναπτυχθεί, διακριτικά, αστυνομικές δυνάμεις για να μην υπάρξει άλλο περιστατικό.

«Φαίνεται να μην μιλάμε για κάποιον μανιακό, αλλά περισσότερο για έναν άνθρωπο με εμμονές, ωστόσο όλα λαμβάνονται υπ' όψιν και όλα αξιολογούνται», είπε ο κ. Χρονόπουλος δίνοντας περισσότερες πληροφορίες για τον δράστη και σημείωσε: «Εξετάζουμε οι εμμονές αυτές να προέκυψαν από κάποιο περιστατικό που πιθανόν είχε με κάποιον ταξιτζή».

Ολοκληρώνοντας ο εκπρόσωπος τύπου της ΕΛ.ΑΣ συνέστησε «ψυχραιμία» καθώς δεν χρειάζεται «ιδιαίτερη παρατηρητικότητα έτσι ώστε η παραμικρή λεπτομέρεια να συμπληρώσει το παζλ».

Διαβάστε επίσης:

Νεκρός από σφαίρα στο κεφάλι εντοπίστηκε οδηγός ταξί στην Κηφισιά

Δολοφονία οδηγού ταξί: Στο μικροσκόπιο παρόμοια υπόθεση πυροβολισμού

Δολοφονία οδηγού ταξί: Μετέτρεψε ένα αεροβόλο σε πυροβόλο όπλο

Επιθέσεις σε οδηγούς ταξί: Εθισμένος σε online games βίας ο δράστης;

Δολοφονία οδηγού ταξί: Το μυστικό της εμμονής του δράστη και το σημείο κλειδί

Δολοφονία οδηγού ταξί: Εμπλοκή του δράστη με τον κλάδο «βλέπουν» οι Αρχές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ