Ζάκυνθος: Στο σκοτάδι το μισό νησί από το μπουρίνι
Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση στο βόρειο τμήμα της Ζακύνθου, προκάλεσε το μπουρίνι, με έντονη βροχόπτωση και ισχυρούς ανέμους, που χτύπησε το απόγευμα της Τρίτης την Ζάκυνθο.
Συνεργεία της ΔΕΔΔΕΕ βρίσκονται επί ποδός ώστε να διορθώσουν τις βλάβες στο δίκτυο ηλεκτρισμού του νησιού.
Η «Γαλάτεια» -όπως ονόμασαν το ισχυρό βαρομετρικό χαμηλό οι μετεωρολόγοι-που έπληξε τη Ζάκυνθο, άφησε πίσω της πτώσεις μεγάλων κλαδιών και βλάβες στην παροχή της ηλεκτροδότησης.
ΚΟΣΜΟΣ
Τουρκία: «Να καταθέσουν τα όπλα όλες οι κουρδικές ομάδες και στη Συρία» ζητά ο Γκιουλέρ
23:37
ΕΛΛΑΔΑ
Με καρκίνο διαγνώστηκε ο 35χρονος δήμαρχος του Άη Στράτη: «Πάω να τον πατήσω κάτω και θα γυρίσω» (vid)
23:26
ΣΠΟΡ
Παναθηναϊκός - Μιλάνο 74-87: Νέα ήττα στο ΟΑΚΑ και νέο «καμπανάκι» για τους «πράσινους»
23:15
ΚΟΣΜΟΣ
ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ Η ΤΑΚΤΙΚΗ «GRAYMAILING»: Μαδούρο: Πόσο «δεμένη» είναι η υπόθεση στις ΗΠΑ - Οι πιθανότητες απελευθέρωσης ή καταδίκης σε ισόβια
23:05
ΚΟΣΜΟΣ