Αγρίνιο: 71χρονη που αγνοούνταν αυτοκτόνησε πηδώντας από γέφυρα
Τραγικός είναι ο επίλογος σε υπόθεση εξαφάνισης 71χρονης γυναίκας από το Αγρίνιο. Η σορός της εντοπίστηκε σε βραχώδες σημείο στο φράγμα Στράτου.
Η εξαφάνισή δηλώθηκε στις 22:45 το βράδυ της Τρίτης και λίγες ώρες αργότερα, στις 09:30 το πρωί της Τετάρτης, βρέθηκε νεκρή.
Αμέσως μετά την δήλωση της εξαφάνισης σήμανε συναγερμός στις Αρχές καθώς υπήρξε έντονη ανησυχία περί πρόθεσης της να αυτοκτονήσει.
Διερχόμενος πολίτης εντόπισε την σορό της γυναίκας σε βραχώδες σημείο κοντά στο φράγμα Στράτου και αμέσως στο σημείο έσπευσε η αστυνομία.
Η γυναίκα δεν έφερε ταυτότητα ή κάποια άλλο στοιχείο πάνω της και αναγνωρίστηκε αργότερα από την οικογένειά της.
Όλα τα στοιχεία καταδεικνύουν πως πρόκειται για αυτοκτονία. Πιθανότατα έπεσε από τη γέφυρα Ματσουκίου . Η σορός θα μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πάτρας για να γίνει η νεκροψία.
Διαβάστε επίσης:
Τροχαίο δυστύχημα στην Αχαΐα: Νεκρή 46χρονη οδηγός που έπεσε με το ΙΧ από γκρεμό 30 μέτρων
08:03
Γεμίζει σιγά - σιγά η Αθήνα: Αυξημένη η κίνηση στα λιμάνια - Επέστρεψαν 125.000 ταξιδιώτες
08:03
Στα 93 δολάρια το Brent με το «βλέμμα» στις κυρώσεις των ΗΠΑ κατά του Ιράν
07:58
Η παγκόσμια κούρσα για έναν λειτουργικό κβαντικό υπολογιστή μόλις έκανε ένα μεγάλο άλμα
07:53