ΕΛΛΑΔΑ

Απάντηση αγροτών στον Β.Αποστόλου: Τραμπούκος είναι ο ίδιος (vid)

Απάντηση αγροτών στον Β.Αποστόλου: Τραμπούκος είναι ο ίδιος (vid)

Απάντηση στις δηλώσεις του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλη Αποστόλου, περί τραμπουκισμών έδωσαν οι αγρότες.

«Τραμπούκοι είναι οι ίδιοι και οι όμοιοι του, οι οποίοι καταπάτησαν την ψήφο του ελληνικού λαού», τόνισε ο αγρότης Παναγιώτης Κουτσομίχος, που νωρίτερα είχε εξαπολύσει δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό.

«Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε τα παιδιά μας και τις οικογένειες μας και δεν μπορεί ο κ. Αποστόλου να μας βάζει απέναντι στα αδέλφια μας (σ.σ. την αστυνομία) και να μας θεωρεί τραμπούκους. Τραμπούκος είναι ο ίδιος, ο οποίος δεν δέχθηκε την αποστολή των συντονιστικών επιτροπών με τις κάμερες», είπε σε έντονο ύφος.

Να υπενθυμίσουμε πως παρά την αποδοχή από μέρους του υπουργείου να γίνει δεκτή μια οκταμελής επιτροπή, οι διαμαρτυρόμενοι αρνήθηκαν τελικώς να συνομιλήσουν με ηγεσία του, όταν ενημερώθηκαν πως δεν θα επιτραπεί η είσοδος στον χώρο και στους δημοσιογράφους.

Ο κ. Κουτσομίχος έκανε λόγο για δημοκρατικό τους δικαίωμα και τόνισε: «Εμείς εδώ επικαλούμαστε το δικαίωμα της δημοκρατίας. Δεν είμαστε τραμπούκοι, είμαστε άνθρωποι που ζητάμε το αυτονόητο. Να είμαστε βιώσιμοι».

Νωρίτερα ο κ. Αποστόλου είχε σχολιάσει τα επεισόδια που εξελίχθηκαν έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης τονίζοντας: «Άλλο ο διάλογος τον οποίο επιδιώκουμε και υπηρετούμε και άλλο ο τραμπουκισμός. Τέτοιες συμπεριφορές δεν αντιπροσωπεύουν το αγροτικό κίνημα, αντίθετα το συκοφαντούν και το υπονομεύουν».

Διαβάστε επίσης:

Αποστόλου για αγρότες: Άλλο ο διάλογος και άλλο ο τραμπουκισμός

Ένταση και χημικά μεταξύ αγροτών και ΜΑΤ (pics&vids)

Αγρότης: Δεν θα φοβηθούμε, να το καταλάβει ο Αλέκος...o Τσίπρας (vid)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ