Συμμορία «Spiderman» έκανε διαρρήξεις στις Σέρρες
Δέκα πέντε διαρρήξεις σε διαμερίσματα πολυκατοικιών στην πόλη των Σερρών κατηγορούνται ότι διέπραξαν τρία άτομα, ανάμεσά τους και ένας 17χρονος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.
Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, ο ανήλικος, μαζί με έναν 27χρονο, σκαρφάλωναν σε μπαλκόνια και στη συνέχεια έμπαιναν στα σπίτια, παραβιάζοντας μπαλκονόπορτες ή παράθυρα.
Επίσης, ένας 39χρονος συνεργός τους, ο οποίος κατηγορείται ότι είχε ρόλο «οδηγού», τους βοηθούσε να αναρριχηθούν και περίμενε στο αυτοκίνητο μέχρι να ολοκληρώσουν την κλοπή και να διαφύγουν.
Οι τρεις κατηγορούνται ότι από τον Νοέμβριο του 2016 έως τον Νοέμβριο του 2017 διέπραξαν 15 κλοπές και δύο απόπειρες, αποκομίζοντας, κυρίως, χρήματα και κοσμήματα, αξίας περίπου 24.000 ευρώ, σύμφωνα με εκτιμήσεις των παθόντων.
Πολωνία: Συνελήφθη άνδρας που σχεδίαζε επίθεση κατά του πρωθυπουργού Ντόναλντ Τουσκ
19:16
Νέα επίθεση στο αεροδρόμιο του Ριάντ - Κλιμακώνεται η σύγκρουση της Σαουδικής Αραβίας με τους Χούθι
19:04
«Αποφύγετε τα ταξίδια στη Σαουδική Αραβία»: Σύσταση ΥΠΕΞ στους Έλληνες πολίτες
18:55
Ο Καμπούρης «φορτώνει» την απάτη κατά του ΕΦΚΑ στους λογιστές - Τι λένε οι ίδιοι στις απολογίες τους
18:50