Θεσσαλονίκη: 20χρονος υπέστη ανακοπή ενώ έπαιζε μπάσκετ
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης νεαρός φοιτητής του ΤΕΙ Κοζάνης, ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του, ενώ έπαιζε μπάσκετ μαζί με τους συμφοιτητές του στο γυμναστήριο του ΤΕΙ.
Ο 20χρονος, ο οποίος υπέστη ανακοπή, αρχικά μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης. Ομάδα γιατρών του νοσοκομείου ανέταξε τον ασθενή και σταθεροποίησε την κατάστασή του.
Στη συνέχεια ο νεαρός με ασθενοφόφο του ΕΚΑΒ συνοδεία καρδιολόγου και αναισθησιολόγου διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Β’ ΜΕΘ.
ΚΟΣΜΟΣ
Στη Μαδρίτη σήμερα ο Μητσοτάκης, θα δει τον Σάντσεθ: Η πρώτη επίσκεψη στην Ισπανία εδώ και 13 χρόνια - Η ατζέντα
08:37
ΚΟΣΜΟΣ
10 λεπτά έντονης άσκησης αρκούν για να ενεργοποιήσουν τον οργανισμό ενάντια στον καρκίνο
08:27
ΕΛΛΑΔΑ
Τα έκτακτα μέτρα λόγω ψύχους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη: Ανοίγουν αίθουσες για τους αστέγους
08:24
ΚΟΣΜΟΣ
ΗΠΑ: Φορτηγό έπεσε πάνω σε πλήθος που έκανε πορεία υπέρ του Ιράν - Δείτε βίντεο
08:19
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ