ΕΛΛΑΔΑ

Ηλεία: Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά

Ηλεία: Εξαρθρώθηκε σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά

Πολυμελή σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά σε διάφορες περιοχές της Ηλείας εξάρθρωσαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδος. Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν στη Γαστούνη, τέσσερις άνδρες, ηλικίας 21, 31, 40 και 47 ετών και μία γυναίκα, 33 ετών, ενώ για την ίδια υπόθεση αναζητείται ένας 46χρονος.

Σύμφωνα με την αστυνομία, όπως προέκυψε από τις έρευνες, ο 31χρονος αγόραζε ποσότητες ηρωίνης από άγνωστα άτομα στην Αττική και στη συνέχεια τις μετέφερε στην Ηλεία. Κατόπιν, ο 40χρονος, ο 46χρονος και ο 47χρονος έπαιρναν τα ναρκωτικά από τον 31χρονο και αναλάμβαναν τη διακίνηση σε περιοχές της Ηλείας. Όσον αφορά τον 21χρονο και την 33χρονη, επιτηρούσαν τους χώρους κατά τη μεταφορά των ναρκωτικών, προκειμένου να ενημερώσουν σε περίπτωση εμφάνισης αστυνομικών.

Το παράνομο περιουσιακό όφελος που αποκόμισαν τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης από την δράση τους, εκτιμάται ότι ανέρχεται στο ποσό των (70.000) ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας, ενώ η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για την υπόθεση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ