ΕΛΛΑΔΑ

Το «εκρηκτικό» πακέτο στον Σόιμπλε έγραφε ως αποστολέα τον Άδωνι Γεωργιάδη

Το «εκρηκτικό» πακέτο στον Σόιμπλε έγραφε ως αποστολέα τον Άδωνι Γεωργιάδη

Το όνομα του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη είχε το πακέτο με τα εκρηκτικά που εστάλη στον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, Β. Σόιμπλε και το οποίο προκάλεσε τεράστιο συναγερμό στις γερμανικές αρχές. Αυτή την είδηση επιβεβαίωσαν στελέχη της ελληνικής αστυνομίας στο CNN Greece

Συγκεκριμένα ο Γερμανός σύνδεσμος ενημέρωσε τις ελληνικές αρχές ότι τα στοιχεία που αναγράφονταν πάνω στο πακέτο είναι τα εξής:

Γεωργιάδης Σπυρίδων Άδωνις, Νέα Δημοκρατία

Ακαδημίας 84

Ταχυδρομικός 10678

Αθήνα – Αττική Ελλάδα

Προς Βόλφγκανγκ Σόιμπλε

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, ο Γερμανός σύνδεσμος ανέφερε ότι η σφραγίδα είναι μισοσβησμένη και έτσι δεν μπορεί ακόμα να διακριθεί από ποιό ταχυδρομείο εστάλη το πακέτο, ωστόσο διακρίνεται η λέξη «Αθήνα».

Οι ελληνικές αρχές περιμένουν να ενημερωθούν για τη συνδεσμολογία και για το είδος της εκρηκτικής ύλης προκειμένου να διαπιστώσουν εάν παραπέμπει η συνδεσμολογία στα πακέτα – βόμβες που είχε στείλει το 2010 η Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς, με χαρακτηριστική περίπτωση εκείνη όπου οι ελληνικές αρχές καθήλωσαν στο έδαφος αεροπλάνο το οποίο μετά από έρευνα είχε προκύψει ότι μετέφερε παγιδευμένο πακέτο βόμβα στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Η αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη

Άμεση ήταν η αντίδραση του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter:

«Δυστυχώς είναι αλήθεια και καθόλου αστείο πλέον. Η στοχοποίησή μου από τρομοκράτες είναι συνεχής».

adonis

Γερμανική εφημερίδα: Το πακέτο με εκρηκτικά στον Σόιμπλε εστάλη από την Ελλάδα

Η είδηση που έφερε στο φως της δημοσιότητας η γερμανική ιστοσελίδα Markische Allgemeine έθεσε σε συναγερμό τόσο τις γερμανικές όσο και τις ελληνικές αρχές.

«Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, το ύποπτο πακέτο που βρέθηκε στο γραφείο αλληλογραφίας του υπουργείου Οικονομικών είχε εκρηκτικό μηχανισμό. Απευθύνεται προσωπικά στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και η διεύθυνση που αναγράφεται είναι από την Ελλάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

1 copy

ΔΗΜΟΦΙΛΗ