ΕΛΛΑΔΑ

Ο «Ιαβέρης» για το τραγικό δυστύχημα με την Porsche (vid)

Ο «Ιαβέρης» για το τραγικό δυστύχημα με την Porsche (vid)
EUROKINISSI/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

«Τροχαία εγκλήματα εξ αλητείας», χαρακτήρισε ο “Ιαβέρης” τα τροχαία δυστυχήματα, κάνοντας παράλληλα λόγο για γενοκτονία, με αφορμή το τροχαίο δυστύχημα με την Porsche που στοίχισε τις ζωές 4 ανθρώπων.

Όπως είπε, τα τροχαία συμβαίνουν στο μέγιστο ποσοστό στις ηλικίες 15 έως 30 και είναι η πρώτη αιτία θανάτων κάτω από τα 30 και των αναπηριών μέχρι τα 40.Επιπλέον, τόνισε ότι μέσα σε 50 χρόνια, από τροχαία δυστυχήματα έχουν σκοτωθεί 140.000 άνθρωποι, λέγοντας πως συντελείται «εμφύλιος πόλεμος» με όπλο το αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, o "Ιαβέρης", κατά κόσμον Τάσος Μαρκουίζος, μίλησε σε εκδήλωση στα Χανιά σχετικά με την οδηγική συμπεριφορά, κάνοντας λόγο για ανάρμοστη συμπεριφορά των οδηγών στην Ελλάδα, που πολλές φορές οδηγεί σε τροχαία δυστυχήματα.

Μιλώντας για το τραγικό δυστύχημα με την Porsche, ανέφερε χαρακτηριστικά τα εξής: "Ολόκληρη η Ελλάδα μιλούσε για το συγκλονιστικό δυστύχημα με την Πόρσε. Εντυπωσιάστηκε όμως δεν συγκλονίστηκε. Ένιωσαν λες και έβλεπαν ένα υπερθέαμα. Τα παιδιά που βλέπουν παρόμοιες καταστάσεις σε παιχνίδια εθισμού δεν τρόμαξαν, οι άλλοι που απλώς δεν ασχολούνται εντυπωσιάστηκαν. Ο συγκλονισμός λοιπόν δεν ήρθε με την έκρηξη της Πόρσε αλλά την επόμενη μέρα. Τι ήταν η επόμενη ημέρα; Η εξόδιος ακολουθία μιας μητέρας 33 ετών και ενός παιδιού που ήταν στην αγκαλιά της. Γιατί όμως βρισκόταν εκεί; Γιατί οι συγγενείς αποφάσισαν αυτό να μην μείνει μόνο του σε αυτό το τραγικό ταξίδι στο υπερπέραν. Από εξω βρισκόταν οι τραγικοί παππούδες και γονείς, ο μπαμπάς και μαμά της 33χρονης και παππούς και γιαγιά του 3χρονου. Αυτοί βίωσαν την απόγνωση. Αυτό πρέπει να φωνάζουν τα ΜΜΕ, όχι για την έκρηξη της Πόρσε".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ