ΕΛΛΑΔΑ

ΕΑΠ: Ανακοίνωση αποτελεσμάτων για τα προπτυχιακά προγράμματα

ΕΑΠ: Ανακοίνωση αποτελεσμάτων για τα προπτυχιακά προγράμματα
EUROKINISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των υποψήφιων φοιτητών στα Προπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών, εκδίδοντας παράλληλα οδηγίες για τους αιτούντες.

Σύμφωνα με το Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν στις οδηγίες εγγραφής οι υποψήφιοι μπορούν να επικοινωνούν με τα αντίστοιχα προγράμματα σπουδών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και για έκτακτα ζητήματα τηλεφωνικώς, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 8:00 μέχρι τη 13:00 (Στοιχεία Επικοινωνίας).

Οι υποψήφιοι των Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών του Ε.Α.Π, οι οποίοι πληρούν τις προϋποθέσεις εισαγωγής για τα Προπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών του Ε.Α.Π και τα ονόματα των οποίων εμφανίζονται στους πίνακες της 15ης Μαρτίου 2017, θα πρέπει να καταβάλουν την οικονομική τους συμμετοχή είτε με κατάθεση στην Ε.Τ.Ε. είτε με πιστωτική κάρτα VISA ή MASTERCARD. Η συμμετοχή αυτή αντιστοιχεί σε €500 ΕΥΡΩ για κάθε Θεματική Ενότητα (Θ.Ε.), ενώ από το ποσό που πρέπει να καταβάλετε, θα αφαιρέσετε το ποσό της προκαταβολής (€50 ευρώ), που έχετε ήδη καταβάλει κατά τη διαδικασία υποβολής αίτησης (για παράδειγμα, το κόστος για δύο (2) Θεματικές Ενότητες είναι €1.000 ευρώ και αφαιρώντας την προκαταβολή των €50 ευρώ, το τελικό ποσό καταβολής είναι €950 ευρώ). Η οικονομική συμμετοχή με εφάπαξ καταβολή θα πρέπει να γίνει το αργότερο μέχρι τις 31 Μαρτίου 2017, αλλά και σε τμηματική καταβολή.

Το διδακτικό υλικό των Θεματικών Ενοτήτων «ΔΕΟ11, ΔΕΟ13, ΔΕΟ23, ΔΕΟ24, ΕΠΟ22, ΠΛΗ10, ΠΛΗ11, ΠΛΗ12, ΠΛΗ20 και ΠΛΗ21» προσφέρεται και σε ψηφιακή μορφή, παρέχοντας μείωση ύψους πενήντα ευρώ (50€) στο προαναφερόμενο κόστος της οικονομικής συμμετοχής. Ως εκ τούτου, εφόσον επιθυμείτε το Εκπαιδευτικό Υλικό για τις ανωτέρω Θ.Ε. μόνο σε Ψηφιακή μορφή, θα πρέπει να αποστείλετε e-mail στο πρόγραμμά σας, όπου θα εκδηλώνετε το ενδιαφέρον σας για την ανωτέρω παροχή, μέχρι τις 31/03/2017, αναγράφοντας το Ονοματεπώνυμο και τη Θεματική/ες Ενότητα/ες, το Εκπαιδευτικό Υλικό των οποίων επιθυμείτε να παραλάβετε σε ψηφιακή μορφή.

Δείτε εδώ αναλυτικά τα αποτελέσματα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ