Για μήνες ήταν νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του στον βυθό της Σούδας (pics)
Νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο του, στο βυθό του λιμανιού της Σούδας, βρέθηκε από δύτες, ο 61χρονος Χανιώτης επιχειρηματίας, η τύχη του οποίου αγνοείτο από τις 16 Οκτωβρίου όταν και οι οικείοι του δήλωσαν την εξαφάνιση του στις αρχές.
Σήμερα το πρωί δύτες πραγματοποίησαν έρευνα στο βυθό του λιμανιού εντοπίζοντας το αυτοκίνητο του σε βάθος περίπου 10 μέτρων. Το αυτοκίνητο ανασύρθηκε με γερανό, ενώ στο χώρο των ερευνών βρισκόταν και μέλη της οικογένειας του 61 χρόνου.



ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΑΔΜΗΕ: Κέρδος 3,7 δισ. ευρώ για τους καταναλωτές έως το 2034 από τις ηλεκτρικές διασυνδέσεις
10:29
ΕΛΛΑΔΑ
Παπαστεργίου: Το επόμενο διάστημα οι ανακοινώσεις για Social Media και ανήλικους - Τι είπε για Βιολάντα και Προσωπικό Αριθμό
10:24
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Eπιχορηγήσεις και φορολογικά κίνητρα - 400 εκατ. ευρώ για τη στήριξη της «πράσινης» βιομηχανίας
10:20
ΕΛΛΑΔΑ
Έβρος: Σε αυξημένη επιφυλακή μέχρι την Παρασκευή - 112, κλειστός ο κόμβος των Λαβάρων, 150.000 στρέμματα καλύφθηκαν από νερό (pics&vid)
10:16
ΚΟΣΜΟΣ