ΕΛΛΑΔΑ

Νέα στοιχεία για την τραγωδία στη Μεσσήνη

Νέα στοιχεία για την τραγωδία στη Μεσσήνη
Eurokinissi/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον 59χρονο άντρα που φέρεται να σκότωσε την 10χρονη κόρη του στη Μεσσήνη την ώρα που κοιμόταν και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ελεύθερου Τύπου, ο 59χρονος φέρεται να ήταν ψυχολογικά πιεσμένος, καθώς ήταν άνεργος και αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα, ενώ του είχε στοιχίσει πολύ και ο θάνατος της συζύγου του από καρκίνο πριν από 5 χρόνια.

Μάλιστα, είχε χάσει πολλά κιλά το τελευταίο διάστημα και είχε επισκεφτεί γιατρό, ο οποίος του είπε ότι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι ψυχολογικό. Ο γιατρός τον προέτρεψε να αποταθεί σε ψυχίατρο και να ξεκινήσει φαρμακευτική αγωγή, όμως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 59χρονος δεν ακολούθησε τις συμβουλές του.

Επιπλέον, μετά το θάνατο της μητέρας, ο 59χρονος είχε αποταθεί σε κοινωνικές υπηρεσίες, για να πάρει συμβουλές για τη 10χρονη κόρη του, την οποία μεγάλωνε μόνος του.

Στο παρελθόν ήταν εργολάβος οικοδομικών μηχανημάτων και είχε απασχοληθεί για ένα διάστημα ως συμβασιούχος στο Δήμο, όμως τα τελευταία χρόνια δεν είχε δουλειά.

Το χρονικό του δράματος

Το πρωί της Παρασκευής, η οικιακή βοηθός από τη Βουλγαρία, πήγε στο σπίτι καθώς είχε αναλάβει να πηγαίνει τη δεκάχρονη στο σχολείο. Καθώς δεν της άνοιξε κανείς, κάλεσε την αστυνομία. Οι αστυνομικοί έσπασαν τη πόρτα και βρήκαν νεκρούς τον 59χρονο και την 10χρονη.

Δίπλα στον άνδρα βρήκαν μία καραμπίνα, όπλο με τον οποίο πυροβολήθηκε στο κεφάλι το κορίτσι και έβαλε τέλος στη ζωή του. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο πατέρας πυροβόλησε το παιδί μία φορά στο κεφάλι την ώρα που κοιμόταν στο κρεβάτι του. Στη συνέχεια, έστρεψε την καραμπίνα προς τον εαυτό του και πυροβόλησε μία φορά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ