ΕΛΛΑΔΑ

Αρτέμης Σώρρας: «Δεν παραδίνομαι» (vid)

Αρτέμης Σώρρας: «Δεν παραδίνομαι» (vid)
youtube

Ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Youtube ανάρτησε ο καταζητούμενος Αρτέμης Σώρρας, στο οποίο αναφέρει μεταξύ άλλων ότι δεν πρόκειται να παραδοθεί και απειλεί με μαζικές μηνύσεις στους μηνυτές του.

Παράλληλα, κάνει λόγο για «δικαστικό πραξικόπημα» εις βάρος του, λέγοντας πως «δυσφημείται και κατηγορείται από το δικαστικό καθεστώς» και πως «το κατηγορητήριο είναι αστικής φύσης και δεν στέκεται», ενώ καλεί σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα.

Ο ίδιος μιλάει στο τρίτο ενικό για τον εαυτό του, υπογραμμίζοντας ότι είναι «αυτόχθων Έλληνας ιθαγενής» και πως η «κυβέρνηση φιλοξενείται στη Γη του».

Στη συνέχεια καλεί σε ξεσήκωμα και «ένωση όλων των πολεμιστών», επαναλαμβάνοντας πως δεν θα φύγει από τη χώρα και πως «θα πολεμήσει μέχρι το τέλος».

«Ενωθείτε θα μας φάνε έναν έναν. Στην Ελλήνων Πολιτεία δεν θα έχουμε φυλακές για τους Έλληνες αυτόχθονες ιθαγενείς», συνεχίζει και προειδοποιεί:

«Εάν με βάλουν φυλακή να γίνει συγκέντρωση μπροστά από τη Βουλή με τα πανό σας για τα 600 δις που είναι γνήσια και δικά σας. Αυτοί παραποιούν κάθε χαρτί και κάθε νόμο. Να αποδείξω τι; Τα αποδεδειγμένα;».

«Λιώστε τους στις μηνύσεις και στα δικόγραφα. Ήρθαν όλα τα φρικιά και λένε ότι να' ναι. Σας μεταβίβασα τη δύναμη που έχω ως κράτος», καταλήγει.

Σημειώνεται ότι ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του καταδικάστηκαν, ερήμην, από δικαστήριο της Πάτρας σε ποινή κάθειρξης οχτώ ετών χωρίς αναστολή με την κατηγορία για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος. Ήδη έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψής τους, καθώς τυχόν έφεσή τους δεν έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ