Τρίκαλα: Με συνθήματα και διαμαρτυρίες υποδέχθηκαν τη Ράνια Αντωνοπούλου (pics&vids)
Με συνθήματα, φωνές και αποδοκιμασίες υποδέχθηκαν στα Τρίκαλα την αναπληρωτή υπουργό Εργασίας, Ράνια Αντωνοπούλου, διαδηλωτές της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς.
Η αναπληρωτής υπουργός πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου συνάντηση στο Δημαρχείο της πόλης με τον δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου.
Στα μέσα της συνάντησης των δύο πλευρών διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν έξω από τον χώρο και φώναξαν συνθήματα κατά της λιτότητας και της «υπουργού ...ανεργίας», όπως αποκαλούσαν την κ. Αντωνοπούλου.
Μέλη της Λαϊκής Ενότητας Τρικάλων, της Λέσχης Εργασίας Πολιτισμού και Αλληλεγγύης και του Μετώπου Λαού, ήταν μεταξύ των διαμαρτυρομένων, όπως αναφέρει το trikalaola.gr.
Όπως μεταδίδει άλλο τοπικό μέσο, το trikalanews.gr, έντονη ήταν και η αστυνομική παρουσία στον χώρο, με αστυνομικούς και ΜΑΤ να προστατεύουν το Δημαρχείο.

Τα πνεύματα παρολίγον να οξυνθούν περαιτέρω όταν μερίδα των διαμαρτυρόμενων επιχείρησε να σπάσει τον αστυνομικό κλοιό και να μπει στο Δημαρχείο, όμως ευτυχώς, δεν υπήρξε συνέχεια.

Νωρίτερα οι διαδηλωτές είχαν συγκέντρωση σε άλλο σημείο της πόλης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του ρατσισμού και του φασισμού.

Πρόεδρος Βουλής Ιράν: «Τα Στενά του Oρμούζ δεν θα επιστρέψουν στο προπολεμικό καθεστώς»
22:02
Εκοιμήθη ο Πατριάρχης Γεωργίας Ηλίας Β'
21:51
Eurojackpot 17/3: Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν 30 εκατ. ευρώ
21:40
Οι Φρουροί της Επανάστασης προειδοποιούν με αιματοκύλισμα μετά τον θάνατο του Σολεϊμανί
21:30