Εξιχνιάστηκαν έξι περιπτώσεις ληστειών κατά ηλικιωμένων
Εξιχνιάστηκαν ακόμα έξι περιπτώσεις ληστειών σε βάρος ηλικιωμένων ατόμων, από 32χρονο Νιγηριανό, ο οποίος συνελήφθη στις 28 Φεβρουαρίου 2017, στην Κυψέλη.
Ο δράστης ήταν ιδιαίτερα βίαιος, σύμφωνα με την αστυνομία, ενώ κάποια από τα θύματά του χρειάστηκε να διακομιστούν σε νοσοκομεία, έπειτα από τα χτυπήματα που δέχθηκαν.
Οι πέντε από τις ληστείες που εξιχνιάστηκαν, έγιναν στην περιοχή των Πατησίων και μια στην Κυψέλη. Σημειώνεται, ότι ο δράστης εντόπιζε τα θύματά του όταν πήγαιναν να κάνουν ανάληψη χρημάτων από τράπεζες. Τα ακολουθούσε μέχρι το σπίτι τους, όπου τα χτυπούσε προκειμένου να τους πάρει τα χρήματα.
O Νιγηριανός έχει προφυλακιστεί, ενώ συνεχίζεται η αστυνομική έρευνα για την ταυτοποίηση και τυχόν άλλων περιστατικών.
Μόνιμες προσλήψεις στο ΕΣΥ: Λήγει αύριο η προθεσμία για υποβολή αιτήσεων
05:00
Σε εξέλιξη οι πληρωμές από ΔΥΠΑ και e-ΕΦΚΑ στους δικαιούχους
04:01
Επίδομα παιδιού: Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος των αιτήσεων Α21
03:00
Πότε κλείνουν τα σχολεία για τις διακοπές του Πάσχα - Αναλυτικά οι αργίες του 2026
02:00