Επαναληπτικές Πανελλαδικές εξετάσεις: Η απόφαση του υπουργείου
Τη διεξαγωγή επαναληπτικών πανελλαδικών εξετάσεων τον Σεπτέμβριο για όσους/ες υποψήφιους/ες δεν μπορέσουν να συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις του Ιουνίου λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας αποφάσισε το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.
Σύμφωνα με ανακοίνωση, το υπουργείο προχώρησε στην εν λόγω απόφαση αφού εξέτασε όλες τις παιδαγωγικές, κοινωνικές και νομικές παραμέτρους του σύνθετου προβλήματος της καθιέρωσης επαναληπτικών εξετάσεων στο νέο σύστημα εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Οι λεπτομέρειες των επαναληπτικών θα ανακοινωθούν, αφού πρώτα ξεκαθαριστούν ζητήματα νομικής φύσης που βρίσκονται ακόμη υπό εξέταση από τις υπηρεσίες του υπουργείου. Σημειώνεται ότι η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων του Ιουνίου θα γίνει κανονικά, χωρίς να επηρεαστεί από τη διαδικασία των επαναληπτικών εξετάσεων.
Γαλλία: 15χρονος μαθητής ακρωτηριάστηκε από χειροβομβίδα κρότου λάμψης που πέταξαν αστυνομικοί
14:10
Νέα κόντρα Μαρινάκη - ΠΑΣΟΚ για τις 120 δόσεις με επίκεντρο παλαιότερες δηλώσεις
13:58
Οπτογενετική: Πώς λειτουργεί η τεχνική που «κέρδισε» το βραβείο Νόμπελ Ιατρικής
13:52
Υεμένη: Πάνω απο 100 αεροσκάφη της Σαουδικής Αραβίας συμμετέχουν στην επιχείρηση κατά των Χούθι
13:48