Σύλληψη 47χρονου για ναρκωτικά

Δενδρύλλια κάνναβης, ποσότητα κάνναβης και συσκευές αλέσεως κάνναβης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν με αποτέλεσμα τη σύλληψη 47χρονου Ρεθεμνιώτη.
Πρόκειται για το αποτέλεσμα ειδικών δράσεων, για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, στο πλαίσιο των οποίων το πρωί πραγματοποιήθηκαν έρευνες στην οικία του 47χρονου και σε επιχείρηση που διατηρεί.
Στις έρευνες βρέθηκαν: «Πέντε δενδρύλλια κάνναβης τα οποία καλλιεργούνταν επιμελώς εντός δύο γλαστρών, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή πάστας, σπόροι κάνναβης και πέντε συσκευές αλέσεως κάνναβης».
Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σε λίγη ώρα στον Εισαγγελέα.

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Εννιά νεκροί από φωτιά σε κέντρο υποστηριζόμενης διαβίωσης - Δεκάδες τραυματίες (pics&vids)
16:42
ΟΠΕΚΕΠΕ: Η κίνηση «ματ» της κυβέρνησης για Εξεταστική που έθεσε στο περιθώριο την Αντιπολίτευση
16:41
ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ προσπαθεί να συσκοτίσει τις βαρύτατες ευθύνες της για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
16:35
Χ. Θεοχάρης στο Συμβούλιο Εξωτερικών υποθέσεων: Έτοιμοι να υπερασπιστούμε τα ευρωπαϊκά συμφέροντα
16:29