Πρόταση γάμου εμπνευσμένη από το …Hollywood (pics&vid)
Μία πρόταση γάμου που θυμίζει ταινίες του Hollywood έκανε ένας Πατρινός παίκτης στον τοπικό ποδοσφαιρικό αγώνα Ολυμπιακός Ζαχάρως-ΠΑΟ Κακοβάτου.
Όλα ήταν έτοιμα για τον αγώνα: οι θεατές βρίσκονταν στις θέσεις τους, οι δύο ομάδες και οι διαιτητές είχαν παραταχθεί στο κέντρο του γηπέδου, όταν συνέβη το εξής: Οι παίκτες του Κακόβατου έβγαλαν τις αγωνιστικές φανέλες για να φανεί ότι φορούσαν άσπρες φανέλες στις οποίες είχαν γράψει «ΓΙΩΤΑ ΘΑ ΜΕ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ;».
Στη συνέχεια, σύμφωνα με το patrisnews.com, ο Πατρινός παίκτης των φιλοξενούμενων Γιάννης Σκρεμμύδας έκανε νόημα στην αγαπημένη του Γιώτα που βρισκόταν στις κερκίδες, να μπει στον αγωνιστικό χώρο.
Η κοπέλα, σαστισμένη, μπήκε στον χώρο καταχειροκροτούμενη από τους θεατές, ενώ ο αγαπημένος της μόλις την είδε, γονάτισε μπροστά της, της πρόσφερε λουλούδια και το δαχτυλίδι και της έκανε την πρόταση γάμου.

Αν αναρωτιέστε για την απάντηση, η κοπέλα δέχτηκε την πρόταση, ενώ οι θεατές κατενθουσιασμένοι ξέσπασαν εκ νέου σε χειροκροτήματα.

πηγή: patrisnews.com
Επιστολή Παπασταύρου - Δαμιανού για την χρηματοδότηση του Great Sea Interconnector από την ΕΤΕπ
13:50
Συναγερμός για φωτιά στην Λαυρεωτική - Άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
13:49
Αθανάσιος Καββαδάς: Ποιος είναι ο νέος υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης
13:48
Βίντεο του ΝΑΤΟ για τις ειδικές δυνάμεις της Συμμαχίας - «Έτοιμοι να ρισκάρουν για την ασφάλεια μας»
13:44