Γνωστός Παραολυμπιονίκης ο δράστης του στυγερού εγκλήματος στο Μοσχάτο
Σοκ προκαλεί η είδηση της εν ψυχρώ δολοφονίας σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Μοσχάτο. Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, o ιδιοκτήτης του πρακτορείου, ο οποίος είναι γνωστός Παραολυμπιονίκης, πυροβόλησε θανάσιμα έναν θαμώνα.
Ο δράστης του αιματηρού επεισοδίου έχει ήδη συλληφθεί και οι αρχές ξεκίνησαν έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό.
Όπως έχει γίνει μέχρι τώρα γνωστό, ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου τράβηξε όπλο και το έστρεψε προς έναν θαμώνα με τον οποίο είχαν προσωπικές διαφορές. Επικράτησε πανικός, αλλά ο ιδιοκτήτης δεν δίστασε να τον πυροβολήσει στο κεφάλι.

Ο τραυματισμένος θαμώνας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο πλησιέστερο νοσοκομείο, ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, υπέκυψε τελικά στα τραύματά του.

Πρόταση για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων θα φέρει το ισραηλινό ΥΠΕΞ
23:57
Βενεζουέλα: Εφιάλτης δίχως τέλος και μάχη με το χρόνο στα συντρίμμια- Ανεβαίνει ο αριθμός των νεκρών
23:48
Flyover: Κλείνει ξανά την Παρασκευή για 48 ώρες τμήμα του Περιφερειακού της Θεσσαλονίκης
23:40
Το TikTok του Αλέξη Τσίπρα για την ΕΛ.Α.Σ: Ανοίγουμε έναν νέο πολιτικό κύκλο
23:33