ΕΛΛΑΔΑ

Δεύτερη εμφάνιση του Σώρρα: «Είμαι αθώος, δεν έχω καμία σχέση με την κατηγορία»

Δεύτερη εμφάνιση του Σώρρα: «Είμαι αθώος, δεν έχω καμία σχέση με την κατηγορία»
YouTube

Την ώρα που οι έρευνες  της αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη για την συλληψή του, έπειτα από την καταδίκη σε 8 χρόνια κάθειρξης, ο Αρτέμης Σώρρας απευθύνει δεύτερο μήνυμα, μετά το 20λεπτο βίντεο που ανέβασε στους λογαριασμούς του στα social media, αυτή τη φορά μέσω γραπτής του δήλωσης.

Ο επικεφαλής της «Ελλήνων Συνέλευσης», επιμένει στην αθωότητά του, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα παραδοθεί και ότι βρίσκεται με ανθρώπους που τον αγαπούν, ενώ παράλληλα αναφέρει πως δεν περιφρονεί τη δικαιοσύνη. Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων σε τηλεοπτικό σταθμό:

Είμαι αθώος... Βρίσκομαι πάντα εδώ και θα ξαναμιλήσω. Είμαι κοντά στους ανθρώπους που με αγαπούν. Δεν περιφρονώ τη δικαιοσύνη. Άλλωστε η δικαιοσύνη το 2013 με δικαίωσε... Σε λίγες ημέρες θα κάνω νέα ανακοίνωση ο ίδιος. Έχω δεχθεί σοβαρές απειλές και επιθέσεις, τόσο εγώ όσο και ο πολιτικός μας φορέας. Γιατί δεν παρενέβη η δικαιοσύνη;

Στη συνέχεια στέλνει μήνυμα στον κουμπάρο του, Φώτη Λεπίδα και μηνυτή του, για τις καταγγελίες σε βάρος του λέγοντας: «Είμαι αθώος. Δεν έχω καμία σχέση με την κατηγορία. Είμαι εντελώς αθώος. Δεν οφείλω χρήματα. Ας λέει ό,τι θέλει...».

Σημειώνεται πως οι έρευνες της αστυνομίας επικεντρώνονται σε συγκεκριμένη περιοχή της Πελοποννήσου καθώς οι αρχές που τον αναζήτησαν σε όλα τα πιθανά σημεία στην Αττική, διαπίστωσαν ότι η τελευταία φορά που εθεάθη στην Αττική ήταν πριν από περίπου 18 ημέρες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ