ΕΛΛΑΔΑ

Παντελής Παντελίδης: Νέα έρευνα DNA για το ποιός οδηγούσε το τζιπ

Παντελής Παντελίδης: Νέα έρευνα DNA για το ποιός οδηγούσε το τζιπ
EUROKINISSI

Σενάρια ανατροπής για το ποιος οδηγούσε το μοιραίο τζιπ στο δυστύχημα που βρήκε τραγικό θάνατο ο Παντελής Παντελίδης, έρχονται έπειτα από την απόφαση του εισαγγελέα να ζητήσει συμπληρωματική πραγματογνωμοσύνη για το DNA που βρέθηκε στο τιμόνι του αυτοκινήτου.

Η μήνυση της οικογένειας του τραγουδιστή έχει συσχετιστεί στην ήδη υπάρχουσα δικογραφία του τροχαίου όπως επίσης και στα πορίσματα των τεχνικών συμβούλων της οικογένειας, κατά την άποψη των οποίων, οδηγός δεν ήταν ο Παντελίδης, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Το Έθνος».

Για τους τεχνικούς συμβούλους της οικογένειας, το γενετικό υλικό που βρέθηκε στο πίσω μέρος του τιμονιού δεν ανήκει σε άγνωστο πρόσωπο, καθώς, όπως υποστηρίζουν, 5 από τους 7 τύπους του είναι ίδιοι με της Φρόσως Κυριακού.

Επιπλέον, ο εισαγγελέας όρισε ιατροδικαστή προκειμένου να ερευνηθεί αν τα χτυπήματα που έφερε στο σώμα του ο τραγουδιστής είναι συμβατά με τη θέση του οδηγού, καθώς οι ιατροδικαστές- τεχνικοί σύμβουλοι της οικογένειας απεφάνθησαν ότι ήταν συμβατά. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο εισαγγελέας έχει ζητήσει την συνέχιση της έρευνας, δίνοντας παραγγελία στον πταισματοδίκη για τη λήψη καταθέσεων, μεταξύ των οποίων δεν αποκλείεται να είναι και οι συνεπιβάτιδες του Παντελίδη, τις οποίες η οικογένεια του καλλιτέχνη βάζει στο κάδρο για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και της ψευδορκίας μάρτυρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ