Η απάντηση της Σκάρλετ Γιόχανσον στον Ευκλείδη Τσακαλώτο για το... κοκτέιλ (vid)
Για την επιθυμία του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου να βγουν για κοκτέιλ, ενημερώθηκε η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ, Σκάρλετ Γιόχανσον.
«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα γινόμουν θέμα συζήτησης στη βουλή των Ελλήνων, αλλά έγινε και αυτό», είπε χαμογελώντας η Σκάρλετ Γιόχανσον.
Επίσης, όπως φαίνεται και στο βίντεο που μεταδόθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, η διάσημη ηθοποιός, πρόσθεσε: «μου φαίνεται πολύ αστείο. Θα πρέπει να καταγραφεί και αυτό κάπου».
Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες μέρες, επικαλούμενος την σταρ του Χόλιγουντ, ο κ. Τσακαλώτος επιχείρησε να επιχειρηματολογήσει υπέρ της συμφωνίας που συζητά με την Τρόικα.
«Όντως ο κ. Μητσοτάκης έχει πει ότι θα θέλει τα πλεονάσματα να είναι 2%, όπως και εγώ θα ήθελα να βγω για κοκτέιλ με την Σκάρλετ Γιόχανσον! Πολλά πράγματα μπορεί να θέλουμε» είχε πει, ενώ ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς του απάντησε: «Χώρισε η Σκάρλετ κύριε υπουργέ, είναι ελεύθερη».
ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΩΝ : Γιατί οι ταραχές στο Ιράν είναι διαφορετικές από άλλες φορές - Το διακύβευμα και ο παράγοντας «νέοι» (pics&vid)
11:00
«Το΄στρωσε» σε πολλές περιοχές της Ελλάδας: Εντυπωσιακές εικόνες από Αράχωβα, Ιωάννινα, Ναυπακτία
10:58
Ρεζά Παχλαβί προς τους Ιρανούς: «Μην φεύγετε από τους δρόμους»
10:49
Τραγωδία στη Λάρισα: 55χρονος κατέρρευσε ενώ διασκέδαζε σε νυχτερινό κέντρο
10:42